Aicina ziedot #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības darba atbalstam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Logs; ilustratīvs foto.
Logs; ilustratīvs foto. Foto: LETA

Mazumtirdzniecības franšīzes tīkls "Narvesen" aicina tā tirdzniecības vietās ziedot #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības darba atbalstam, informēja "Narvesen" pārstāvji.

"Narvesen" tirdzniecības vietās kopš šodienas var ziedot vairāk nekā 700 kustības #paliecmājās brīvprātīgo darba atbalstam, kuri ārkārtējās situācijas laikā piedāvā brīvprātīgo palīdzību ikvienam riska grupā, pašizolācijā vai karantīnā esošam cilvēkam.

"Vēlamies atbalstīt arī to sabiedrības daļu, kas pašaizliedzīgi gatavi parūpēties par līdzcilvēkiem," pauda "Narvesen Baltija" valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena, atgādinot, ka #paliecmājās palīdzības kustības brīvprātīgie ārkārtējās situācijas laikā palīdz Covid-19 krīzē cietušajiem, nopērkot produktus, higiēnas preces vai bezrecepšu medikamentus, izvedot pastaigā suni, nogādājot un saņemot pasta sūtījumus vai piezvanot un parunājoties.

Kopš šodienas "Narvesen" tirdzniecības vietās visā Latvijā pie kases pirms norēķiniem par pirkumu ir iespēja ziedot paša izvēlētu naudas summu #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības darba nodrošināšanai, par to informējot pārdevēju. No saņemtajiem ziedojumiem tiks segtas brīvprātīgo darba izmaksas, piemēram, dezinfekcijas līdzekļu, sejas masku un citu drošības līdzekļu nodrošināšana, kā arī ar transportu saistītas izmaksas.

Jau ziņots, ka #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustība piedāvā brīvprātīgo palīdzību ikvienam, kam tā nepieciešama, it īpaši riska grupā, pašizolācijā vai karantīnā esošam cilvēkam preču iegādei un citam būtiskam atbalstam, dodot iespēju palikt mājās un pasargāt sevi, kā arī līdzcilvēkus.

Saņemt #paliecmājās brīvprātīgo palīdzību var jebkurš, zvanot pa tālruni 25661991 vai apmeklējot #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības mājaslapu www.paliec-majas.lv.

"Narvesen Baltija" reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 10,593 miljoni eiro. "Narvesen" iekļauts "Reitan" uzņēmumu grupā, kas pārstāvēta Ziemeļvalstīs un Baltijā ar tādiem zīmoliem kā "Narvesen", "Coffee Inn", "Pressbyrån", "R-kiosk" un "7-Eleven".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu