Aizturēts dzērājšoferis, kurš "točna izdzēra kādu puslitru" un sēdās pie stūres (10)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Reģionālās pašvaldības policijas darbinieku uzmanību jau pēc tumsas iestāšanās piesaistīja kāds Hyundai markas apvidus auto, kura vadītājs brauca diezgan nepārliecinošā manierē.

"Vadītājs vadīja savu transportlīdzekli visai nepārliecinoši. Un darbiniekiem jau radās aizdomas, ka vadītājs, iespējams, ir dzēris vai kaut kas ir atgadījies. Veicot šīs automašīnas apturēšanu, darbiniekiem viss kļuva uzreiz skaidrs, jo pie stūres bija sēdies mums ļoti labi zināms cilvēks, kurš laikam lielāko daļu no sava mūža ir pavadījis aiz restēm par dažādiem noziegumiem," TV3 raidījumam Degpunktā stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Policijas darbinieki vairākkārt aicināja apturētā auto vadītāju izkāpt no automašīnas, ko viņš nevēlējās darīt.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Te svarīgi piebilst, ka vadītāja apliecības viņam nav un attiecīgi nebija arī tiesību sēsties pie stūres. Turpinot sarunu, kļuva uzreiz arī skaidrs, ka viņš arī kaut ko ir lietojis. Visticamāk alkoholu," - tā Bomiņš.

Apvidnieka vadītājs pat arī neslēpa, ka ir lietojis alkoholu. Uz policista jautājumu, cik daudz lietots, viņš atbildēja "es nezinu, kādu puslitru točna izdzēru". 

Nedaudz vēlāk, veicot alkohola pārbaudi, noskaidrots, ka vīrietis pie stūres bija sēdies aptuveni divu promiļu reibumā. Līdz ar to arī par šo braucienu pret viņu tiks ierosināts kriminālprocess. Viņa vadītais auto tikmēr nonāks policijas stāvlaukumā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu