Dzērumā sēžas pie stūres un apskādē sievasmātes auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pamatīgās nepatikšanās iekūlies kāds jauns vīrietis, kurš pašvaldības policistu uzmanību piesaistīja, kad tumsas aizsegā nepārliecinoši un ar pārsistu riepu brauca pa Juglas ielu.

Pie stūres sēdošais jauneklis policistiem izskatījās manāmi saguris. Vīri drošības labad nolēma auto apturēt, un jau drīz vien atklājās, ka nejauši sastaptais šoferis ir pamatīgi piedzēries, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Pēc uzaicinājuma manāmi šļupstošais jauneklis policistiem pasniedza dokumentu, kas nebija autovadītāja apliecība, tomēr ar to pietika, lai policisti pārliecinātos par viņa identitāti. Pie viena inspektori uz notikuma vietu izsauca kolēģus no Ceļu policijas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Tika noskaidrots, ka auto ir viņa draudzenes mātes, kā arī viņš policijas darbinieku klātbūtnē piezvanīja savai draudzenei un izstāstīja par notikušo," stāsta RPP Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins.

Drīz vien notikuma vietā ieradās arī ceļu policisti un tad atklājās, ka jauneklis nepatikšanās iekūlies, būdams 1,8 promiļu reibumā.

Lai gan atbraukusī draudzene mēģināja situāciju vērst uz labu, vadītājam pienāksies bargākais no sodiem, kāds tiek piemērots apreibušiem šoferiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu