“Distancētu sarunu seriāla” 6. epizodē tiks runāts par nākotni pēc krīzes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ināra Slucka
Ināra Slucka Foto: @lmt

Interneta tiešsaistes notikumu sērijas “Distancētu sarunu seriāls” sestajā epizodē “Turpinājums sekos” 14. maijā tiks runāts par nākotni pēc krīzes un par to, ko pandēmijas laikā būsim iemācījušies.

Sarunu moderēs Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs un pētnieks Mārtiņš Daugulis un tajā piedalīsies režisore Ināra Slucka, sabiedrisko attiecību konsultants Jurģis Liepnieks, sabiedrības foruma “Cexit” organizētājs Mārtiņš Gineitis un sociālantropologs Roberts Ķīlis. Tiešraide notiks pasākumu mārketinga aģentūras “SponsorKing” lapā interneta vietnē “Facebook”.

Daudziem jau apnikušas runas par dzīvi krīzes laikā, tādēļ šoreiz “Distancēto sarunu seriālā” notiks pievēršanās nākotnei. Kāda tad būs dzīve pēc pandēmijas laika ierobežojumiem? Vai būsim šajā laikā kaut ko iemācījušies un sapratuši? Ko ņemsim līdzi nākotnē un no kā būtu jāatsakās uz visiem laikiem?

Kā jau ierasts iepriekšējās piecās epizodēs, katrs viesis padalīsies savā personīgajā pieredzē, tomēr Jurģis Liepnieks un Roberts Ķīlis sniegs arī vispārīgu ieskatu par krīzēm – kā tās ietekmē sabiedrību, kādas ir nākotnes prognozes utt.

Ināra Slucka savukārt vairāk pievērsīsies vispārīgām tēzēm par šo laiku, kas ir ne tikai  neziņas un stresa piepildīts, bet arī pārdomu un atziņu laiks. Cilvēkam tomēr vajag kontaktu ar “dzīvu” cilvēku, laiks ir neatsverama vērtība, smags darbs ne vienmēr mūs dara laimīgākus, krīzes ikvienu padara stiprāku, bet teātriem nākas meklēt jaunus izpausmes veidus…

Skatītājiem ir iespēja uzdot jautājumus gan iepriekš tos iesūtot konkrētā tiešraides notikuma komentāru sadaļā aģentūras “SponsorKing” lapā vietnē “Facebook”, gan turpat tiešsaistes laikā.

Tiešraides notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” radīta, jo viens cilvēks nav cīnītājs, un pandēmijas laikā šī atziņa ieguvusi dubultu spēku. Katram vajag atbalstu un plecu, sapratni un mierinājumu.

“Distancētu sarunu seriāla” sestā epizode “Turpinājums sekos” tiks tiešraidīta 14. maijā pulksten 18.00 portālā TVNET, interneta adresē facebook.com/sponsorking. Sērijas tiešraides skatāmas gan aģentūras “SponsorKing” lapā vietnē “Facebook”, un interneta portālā mammamuntetiem.lv.

Tiešsaistes notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” top ciešā sadarbībā ar “Tele2 Latvija”, Eiropas Savienības māju un ģimenes portālu mammamuntetiem.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu