Negadījumā uz A.Čaka ielas cietis velosipēdists (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien no rīta, netālu no Zemitāna tilta, dažu desmitu metru attālumā no Aleksandra Čaka un Pērnavas ielas krustojuma, sāpīgā ceļu satiksmes negadījumā iekļuva velobraucējs. Viņa vadītais divritenis sadūries ar kādas sievietes vadītu vieglo auto Toyota, vēsta raidījums Degpunktā.

"Zvanu par to, ka Pērnavas ielas apkaimē ir noticis ceļu satiksmes negadījums, mēs saņēmām īsi pirms pulksten deviņiem. Uzreiz uz negadījuma notikuma vietu devās brigāde, kas negadījuma vietā ieradās septiņu minūšu laikā. Šajā negadījumā cieta pusmūža vecuma vīrietis, kas guva vidēji smagas traumas. Tās bija krūšu, galvas traumas, arī dažādi ievainojumi un sasitumi. Viņš tika nogādāts slimnīcā stabilā stāvoklī un pie samaņas turpmākās palīdzības saņemšanai," stāsta NMPD pārstāve Arita Freimane.

Likumsargi šobrīd uzklausījuši tikai vienas puses, tas ir, automobiļa vadītājas, viedokli par notikušo, tādēļ vismaz pagaidām vairās nosaukt iespējamo vaininieku.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Vieglās automašīnas Toyota vadītāja virzījās pa Pērnavas ielu no Rūdolfa ielas puses un, un tuvojoties Čaka ielas krustojumam, veica labo pagriezienu, kā rezultātā notika sadursme starp minēto automašīnu un riteņbraucēju, kas atradās uz braucamās daļas," VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Štaško.

Šobrīd neesot simtprocentīgas pārliecības par to, no kurienes tad tur uzradās pedāļu minējs un vai tas šķērsoja gājēju pāreju, vai tomēr jau atradās uz braucamās daļas un pārvietojās pa to. Katrā ziņā, to kriminālprocesa laikā noskaidros izmeklētāji.

"Ir pāragri spriest, kurš varētu būt vainojams šajā negadījumā. Bet, izvērtējot apkaimē esošās videokameras, visi lietas apstākļi tiks noskaidroti. Rezultātā tiks pieņemts lēmums pret vainīgo personu," - tā Staško.

Arī notikušā liecinieki var pieteikties un palīdzēt lietas šķetināšanā, zvanot pa tālruni 67086942.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu