"Distancētu sarunu seriāls", 9.epizode - “Psihoemocionālā veselība / Atkarības”

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Interneta tiešsaistes notikumu sērijas “Distancētu sarunu seriāls” devītajā epizodē “Psihoemocionālā veselība / Atkarības” 4. jūnijā tiek runāts gan par dažādiem cilvēku psihoemocionālās veselības aspektiem, gan dažādām atkarībām pandēmijas laikā un pēc tā. 

Viens no galvenajiem jautājumiem – kā pasargāt sevi un kā novērot bīstamas pārmaiņas līdzcilvēku psihiskajā veselībā?

Tāpat tiek runāts par to, vai dažāda vecuma un dzimuma cilvēki šobrīd piedzīvo atšķirīgus “emociju karuseļus”? Vai un kā mainījies psihisko slimību un arī no dažādām atkarībām ārstējošos pacientu skaits kopš ārkārtas stāvokļa izsludināšanas? Starp citu, kā situāciju ietekmējis azartspēļu aizliegums? Un kā psihisko slimību pacientus ietekmē atkarību izraisošas vielas? Netiks apiets arī pašnāvību temats. Un tiks runāts arī par to, kā pasargāt sevi no izdegšanas, kad liekas, ka tev jādara viss un vēl vairāk, ka nedrīkst nevienam atteikt, jo ir pārāk liela atbildība pret savu darbu laikā, kad it kā jābūt īpaši pateicīgam, ka tāds darbs vispār ir…

Sarunu moderē Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs un pētnieks Mārtiņš Daugulis un tajā piedalīsies psihiatrs, Latvijas Psihiatru asociācijas vadītājs Elmārs Tērauds, psihoterapeits Nils Konstantinovs, Veselības ministre Ilze Viņķele un reperis, tiešsaistes raidījumu vadītājs Jānis Krīvēns. Elmāra Tērauda pamattēma būs sabiedrības psihiskās veselības krīze, Ilzes Viņķeles – kā izkļūsim no psihiskās veselības krīzes, Nila Konstantinova – kāpēc nevaram “vienkārši saņemties”, bet Jāņa Krīvēna – vēsturiskā vēlme “apdolbīties”.

Skatītājiem ir iespēja uzdot jautājumus gan iepriekš tos iesūtot konkrētā tiešraides notikuma komentāru sadaļā aģentūras “SponsorKing” lapā vietnē “Facebook”, gan turpat tiešsaistes laikā. Tiešraides notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” radīta, jo viens cilvēks nav cīnītājs, un pandēmijas laikā šī atziņa ieguvusi dubultu spēku. Katram vajag atbalstu un plecu, sapratni un mierinājumu.

“Distancētu sarunu seriāla” devītā epizode “Psihoemocionālā veselība / Atkarības” tiks tiešraidīta 4. jūnijā pulksten 18.00 interneta adresēs facebook.com/sponsorking un youtube.com/sponsorking. Sērijas tiešraides skatāmas gan aģentūras “SponsorKing” profilos vietnēs “Facebook” un “YouTube”, gan interneta portālos mammamuntetiem.lv un tvnet.lv.

Tiešsaistes notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” top ciešā sadarbībā ar “Tele2 Latvija”, Eiropas Savienības māju un ģimenes portālu mammamuntetiem.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu