Liesmas Ķīpsalā pilnībā iznīcina smalku BMW (41)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Patrulējot Pārdaugavas ielās, galvaspilsētas policisti pamanīja aizdomīgus dūmu mutuļus, kas cēlās netālu no Vanšu tilta. Ilgi nedomājot, policisti pagriezās dūmu staba virzienā, un jau drīz viņu skatam pavērās neparasta aina.

"Pietuvojoties sabiedriskā transporta pieturvietai, kas atrodas pie Vanšu tilta, policisti ievēroja degošu transportlīdzekli," raidījumam Degpunktā stāsta RPP Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Kristaps Taube-Taubers.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policijas darbinieki sazinājās ar centrāli, lai noskaidrotu, vai jau ir izsaukti ugunsdzēsēji. Diemžēl ķerties pašiem pie ugunsdzēšamajiem aparātiem tobrīd jau bija bezjēdzīgi, un vīriem atlika vien noskatīties, kā dažu minūšu laikā smalkais apvidus auto pārvēršas par lūžņiem.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Ierodoties ugunsdzēsējiem, tika likvidēts ugunsgrēks un tad jau skaidroti lietas apstākļi. Sastopot transportlīdzekļa vadītāju, noskaidrots, ka mašīnai, visticamāk, bija kādas tehniskas problēmas, kā rezultātā tā pats no sevis aizdegusies," - tā Taube-Taubers.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Nodegušā BMW vadītājs policistiem stāstīja, ka auto no aizmugures sācis dūmot, tādēļ apstājies. Mēģinājis apturēt garām braucošos, tomēr neviens nav vēlējies apstāties un palīdzēt. Kāpēc auto aizdegās, tagad nāksies skaidrot ekspertīzē, bet apdrošinātājiem jādomā par gaisā izkūpējušā auto vērtības kompensēšanu. 

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu