Dzērājšofera izraisītā avārijā cieš gadu vecs bērns; vainīgais mēģina pamest notikuma vietu (25)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Mercedes-Benz apvidus automobilis Ziepniekkalna ielā, netālu no Dienvidu tilta nobrauktuves, izraisīja smagu negadījumu, kurā cieta gadu vecs bērns, un radīja pamatīgu haosu satiksmē.

Brīdī, kad citi autobraucēji apstājās pie regulējamas gājēju pārejas, minētā spēkrata šoferis nebremzējot no ceļa "noslaucīja" priekšā stāvošo Mini Cooper braucamrīku, kurā atradās sieviete ar gadu vecu bērnu. Apvidus auto aizķēra arī nožogojumu un luksofora stabu, bet palaimējās, ka uz ietves tobrīd nebija cilvēku.

Pēc mirkļa negadījuma vietā ieradās mediķi, avārijas dienests un kuplā skaitā arī ceļu policisti. Bērnam tika konstatēta galvas trauma, un viņš tika nogādāts slimnīcā. Sieviete, kas uz ārstniecības iestādi aizbrauca kopā ar savu atvasi, ievainojumus neguva. No Mercedes spēkrata, rokās turot alus pudeles, ārā izkāpa divi vīrieši un kāda sieviete. Knapi turoties kājās, viņi steidza kaut kur apsēsties.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Šī kundze, kas kameras priekšā manāmi nervozēja un nevarēja nekādi atcerēties, kurš no viņas draugiem sadursmes brīdī sēdēja pie auto stūres, bija vairāk nekā divu promiļu reibumā. Ekspertīze veikta arī kungam, kas savas domas par notikušo pauda, būdams vairāk nekā trīs promiļu reibumā. Degpunktā reportierim viņš atklāja, ka bijis avarējušā auto pasažieris.

Mercedes vadītājs sākotnēji nolēma paslēpties no videokameras objektīva un palika sēdēt spēkrata aizmugurē. Pārgalvis caur puspavērto logu vairākkārt mēģināja pārtraukt filmēšanu, turklāt uzvedās agresīvi. Kādā brīdī viņš pat centās pamest negadījuma vietu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Drīzumā Ziepniekkalna ielā ieradās arī kriminālpolicijas izmeklētāji un eksperti. Šoferim notikuma vietā piedāvāts veikt alkohola koncentrāciju izelpā, taču viņš no tās kategoriski atteicās. Kamēr adresē strādāja operatīvie dienesti, vīrietis sēdēja savā braucamrīkā un klausījās mūziku. Sarunā ar policistiem viņš vien noteica, ka ir dzēris, bet nevar pateikt, cik daudz, un arī to, ka pie stūres nav sēdējis. 

Beigu beigās likumsargi noskaidroja vadītāja personību un pret viņu uzsākta krimināllieta. Turklāt apstiprinājās informācija, ka viņš pie stūres sēdies alkohola reibumā.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu