Bugatti apvainojušies uz F-1 čempionu Batonu; nepārdos viņam vairs savus auto (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Džensons Batons un Bugatti
Džensons Batons un Bugatti Foto: Reuters/AP/Scanpix

Izrādās, ka Holivudas aktieris Toms Krūzs nav vienīgā slavenība, kas kritusi franču auto zīmola Bugatti nežēlastībā un vairs nevar veikt pasūtījumu, lai kādu naudu piedāvātu.

Jau vēstījām, ka Toms Krūzs uz kinofilmas Neiespējamā misija pirmizrādi bija ieradies savā Bugatti Veyron, taču apmēram pusminūti ņēmās ap pasažiera durvīm iekams izlaida savu partneri. Bugatti apvainojās, jo uzskatīja, ka Krūzs citkārt viegli lietojamo automobili parādījis "nesmukā gaismā", darījis tam negodu un tādēļ nolēma, ka viņš nav pelnījis braukt ar speciāli pasūtītu markas auto.

Kādreizējais Formula 1 čempions, brits Džensons Batons ir vēl viena slavenība, kurš savulaik iegādājās Veyron, taču ar to neapgājās tā, kā to vēlētos Bugatti, tādēļ franču kompānija nolēma arī autosportistam mašīnas vairs nepārdot.

Kā vēsta Drivetribe.com, domstarpības starp Batonu un Bugatti radušās 2009.gadā, kad Batons nolēmis pārdot savu Veyron. Viņš auto bija iegādājies 2006.gadā un ar firmu vienojies, ka sociālajos medijos stāstīs, cik laba ir pasaulē ātrākā ielas mašīna. Kā viņam veicās ar solījumu, ir jāmeklē interneta arhīvos, bet fakts paliek fakts - Bugatti nebija apmierināti un arī Batona attieksme pret savu Veyron varēja būt labāka, jo viņš trīs gadu laikā nobrauca vien 1500 jūdzes jeb 2400 km. Un, it kā ar to nebūtu pietiekami, par savu mašīnu viņš paprasīja tikai 900 tūkstošus sterliņu mārciņu, tātad "smiekla naudu" par gandrīz jaunu Bugatti.

Starp citu, līdzīgs liktenis piemeklējis arī mūzikas producentu, no dažādiem dziedātāju šoviem pazīstamo britu Saimonu Kauelu. Viņš Bugatti Veyron par miljonu mārciņu iegādājās 2010.gadā, bet trīs gados nobrauca tikai 1600 jūdzes un vēl trīs gadus auto vienkārši nostāvēja garāžā. Nobraukums bija pārāk mazs, lai Bugatti viņam pārdotu vēl vienu auto, jo pasaulē ir pietiekami daudz pircēju, kas gatavi samaksāt miljonus un šos auto arī lietot ikdienā nevis "ieslēgt skapī un nevienam nerādīt".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu