Vācijas policija aizturējusi dzērienu indētāju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas policija netālu no Minhenes aizturējusi kādu 56 gadus vecu sievieti, kura šā gada martā un aprīlī bija pievienojusi indi vismaz četrās saldināto dzērienu pudelēs, kas tirgotas divos Minhenes lielveikalos.

No lielveikalos iegādātajām saindēto atspirdzinošo dzērienu pudelēm nedaudz bija padzērušās divas 34 un 42 gadus vecas sievietes, kurām pēc tam bijis nelabi ap dūšu, kā arī sajusti reiboņi un sirdsklauves, ziņo interneta izdevums “Focus”. Abām cietušajām nekavējoties sniegta medicīniskā palīdzība.

Policija lēš, ka, izdzerot visu saindēto dzērienu iepakojumu saturu, indīgās vielas daudzums varēja būt cilvēkam nāvējošs.

Par aizturētās sievietes rīcības motīviem plašākas informācijas nav, taču policija sestdien šajā saistībā rīkos preses konferenci, kas sāksies ap plkst.15.00 pēc Latvijas laika.

Draudi saindēt pārtikas produktus vai dzērienus iepriekš izmantoti, lai šantažētu to ražotājus vai veikalus un pieprasītu izpirkuma naudu. Par to, vai tā ir bijis arī Minhenes lielveikalu lietā, pašlaik vēl nav zināms.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu