Krievu aktieris Mihails Jefremovs dzērumā izraisījis nāvējošu avāriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievu aktieris Mihails Jefremovs pirmdien Maskavas centrā izraisījis avāriju, kurā gājis bojā cilvēks. Par notikušo ierosināta krimināllieta, vēsta raidorganizācija "Doždj".

Jefremovs 8.jūnija vakarā savā "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Video: Avārijas brīdis

Furgona vadītāja stāvoklis pēc sadursmes bija smags. 9.jūnija rītā medijs "Baza" ziņoja, ka vīrietis slimnīcā esot nomiris. Šo informāciju apstiprināja "RIA Novosti" un slimnīca.

Pēc tam Jefremovam izvirzītā apsūdzība tika mainīta uz smagāku - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Jefremovs atzīst savu vainu, medijiem paziņojis viņa advokāts.

"Baza" ziņo, ka pēc avārijas Jefremova asinīs konstatētas 2,1 promile alkohola.

Šā gada marta sākumā izskanēja ziņas, ka Jefremovs neesot ticis ielaists "airBaltic" lidmašīnā uz Rīgu, jo esot bijis pārāk piedzēries.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu