Krīze kā jauna iespēja? TVNET uzsāk jaunu projektu "Uzņēmējdarbības māksla"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Vēl pirms dažiem mēnešiem neviens nevarēja iedomāties, cik strauji pasaule mainīsies. Īpaši nozīmīgi aizvadītie mēneši bijuši uzņēmējiem, kam šī krīze ir bijusi jauna pieredze. Valsts atbalsta mehānismi, attālinātais darbs, kā arī cita darba specifika ir bijis kas līdz šim nepieredzēts.

Saka, ka ikviena krīze var būt iespēja sākt kaut ko jaunu. Tomēr vispirms šī krīze ir jāpārvar, un tas nebūt nav vienkāršs uzdevums, ņemot vērā, ka daudzi uzņēmumi bija spiesti pārtraukt darbu pavisam, bet citiem ir būtiski mazinājies klientu skaits. 

Ņemot vērā radušos situāciju, portāls TVNET sāk jaunu projektu - "Uzņēmējdarbības māksla". Tā mērķis ir atainot reālo situāciju Latvijas uzņēmējdarbības vidē, uzņēmumu vadītājiem vai pārstāvjiem pastāstot par savu pieredzi Covid-19 krīzes laikā. 

Projekta ietvaros tiks runāts par jauno situāciju, kas radusies Covid-19 dēļ, kā mainījies uzņēmumu darbs, kādi ir zaudējumi un vai šī krīze ir devusi iespēju arī iemācīties ko jaunu, kas varētu palīdzēt turpmākajā uzņēmuma darbībā. Šajā projektā uzņēmēji dalīsies pieredzē un ieteiks, kā rīkoties, lai vieglāk pārvarētu krīzi, tādējādi rādot savu uzņēmējdarbības mākslu, kā tikt galā ar sarežģīto situāciju.

"Uzņēmējdarbības māksla" - tas ir projekts, kurš parādīs, vai valsts atbalsta mehānismi ir palīdzējuši saglabāt darbiniekus un kādas ir nākotnes perspektīvas. Projektā iesaistās mazie un vidējie uzņēmumi, kas šajā krīzē tiek uzskatīti par galveno "riska grupu".

Pirmo stāstu projektā "Uzņēmējdarbības māksla" lasiet jau otrdien, kad pieredzē dalīsies uzņēmuma "Baltu rotas" vadītāja. 

Projekts tapis ar SEB bankas atbalstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu