Saseksas hercogiene nelikumīgi piesavinājusies Diānas rotaslietas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SCANPIX

Lielbritānijas presē nesen ir parādījusies visai nopietna apsūdzība prinča Harija sievai Meganai - ASV laikraksts "National Enquirer" pavēstījis, ka hercogiene ir piesavinājusies dažas no princeses Diānas rotaslietām, vēsta portāls "EG".

Laikraksts, kas pārsvarā nodarbojas ar tabloīdu ziņu vēstīšanu, minējis, ka Mārkla savās pēdējās dienās Londonā pirms pārvākšanos, ir nelikumīgi piesavinājusies daļu no mirušās princeses Diānas rotaslietām.

Žurnālisti apgalvo, ka hercogiene sev līdzi paņēmusi dārglietas aptuveni desmit miljonu vērtībā. Tas gan ir noticis visai savādā veidā - sieviete paņēmusi līdzi gredzenu, kuru pirms gada viņai uzdāvinājis princis Harijs. Tā izmantošanā izmantoti divi briljanti no viņa mātes rokassprādzes.

Lai arī pats gredzens, nenoliedzami, ir Meganas īpašums, karaliskie noteikumi paredz, ka cilvēkiem, kas vairs nepieder karaliskajai ģimenei, ir jāatgriež troņa dārglietas - tā pirms vairākiem gadiem rīkojusies arī princese Diāna, kad viņa šķīrusies no prinča Čārlza.

Laikraksts apgalvo, ka hercogiene sev līdzi paņēmusi arī citas vērtslietas, taču karaliskā ģimene vēl nav ne noliegusi, ne apstiprinājusi šo informāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu