Vācijas prokurors: ir iegūti pierādījumi, kas apliecina Madelēnas Makenas nāvi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas rīcībā ir konkrēti pierādījumi, kas apliecina pazudušās britu meitenītes Madelēnas Makenas nāvi, pavēstījis Vācijas prokurors Hanss Kristians Volters. 

"Tie ir konkrēti pierādījumi un fakti, nevis mājieni," paziņojis prokurors, piebilstot, ka Madelēnas mirstīgās atliekas gan vēl nav atrastas.

Prokurors atklāja, ka Makenas ģimenei nosūtījis vēstuli, taču tās saturu masu medijiem neatklāja. 

Vācijas policija nesen paziņoja, ka Makenas pazušanas lietā ir jauns aizdomās turētais - 43 gadus vecs vīrietis, kurš ir notiesāts par vairākiem dzimumnoziegumiem. 

Vīrietis atrodas ieslodzījuma vietā Vācijā; viņš cietumā nonācis ar Makenas pazušanu nesaistītu notikumu dēļ.

Laikā, kad meitene pazuda, vīrietis atradās tajā pašā rajonā, kur uzturējās Makenas ģimene, kā arī zināms, ka viņš meitenes pazušanas dienā saņēmis telefona zvanu, kas sākās 19:32 un beidzās 20:02.

Policija aicina atsaukties cilvēku, kurš šajā laikā zvanīja aizdomās turamajam, pieļaujot, ka sarunas laikā aizdomās turamais varētu būt atzinies Makenas nolaupīšanā.

Tāpat policija šobrīd ievāc informāciju par vīrieša izmantotajiem transportlīdzekļiem, kemperi un Jaguar markas automašīnu. Policijai zināms, ka vīrietis savu Jaguar auto pārrakstījis uz citas personas vārda dienu pēc Makenas pazušanas.

Britu meitenītei Madelēnai Makenai bija gandrīz četri gadi, kad viņa 2007. gada 3. maijā pazuda no kāda Portugāles kūrorta, kur atpūtās ar saviem vecākiem. Tika sākta meklēšana, kas drīz pārauga starptautiskā meklēšanas operācijā, taču līdz pat šim laikam meiteni nav izdevies atrast. 

Lielbritānijā Makenas lieta joprojām tiek izmeklēta kā cilvēka pazušanas lieta. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu