Aktieris Mihails Jefremovs atzīts par psihiski veselu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Bēdīgi slavenais krievu aktieris Mihails Jefremovs, kura izraisītajā auto avārijā Maskavas centrā gāja bojā cilvēks, ir atzīts par pieskaitāmu, vēsta ziņu aģentūra TASS.

Vārdā neminēts avots ziņu aģentūrai pavēstījis, ka Jefremovam nav atklātas nekās psihiskas novirzes, turklāt viņš pats atzinis, ka pirms traģiskās avārijas lietojis alkoholu un narkotikas. Lai gan aktieris pašlaik ir ļoti nomākts, sarunā ar tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem un mediķiem viņš bijis ļoti pieklājīgs un korekts, adekvāti novērtējis situāciju un visu ar sevi notikušo.

Jau ziņots, ka pirmdienas, 8.jūnija vakarā Mihaila Jefremova vadītais automobilis "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Furgona vadītāja stāvoklis pēc sadursmes bija smags. 9.jūnija rītā medijs "Baza" ziņoja, ka vīrietis slimnīcā esot nomiris.

Pēc avārijas Jefremova asinīs konstatētas 2,1 promile alkohola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu