Vērtēs potenciālos LLKA stipendiātus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pirmdien, 29.jūnijā, notiks pirmā Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) stipendijas piešķiršanas komisijas sēde, kurā trīs komisijas locekļi no LLKA un divi no Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) izvērtēs iesniegtos maģistra darbus par LLKA aktuālām tēmām, aģentūru LETA informēja LLKA.

Komisijā no LLKA piedalīsies valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons, valdes priekšsēdētāja vietniece Mirdza Feldmane un izpilddirektore Linda Uzkalne, savukārt no LLU - prefesore Modrīte Pelše un Anita Auziņa.

Komisijas lēmums par stipendijas piešķiršanu tiks paziņots pēc sēdes.

Jau ziņots, ka LLU maģistra studenti ar sekmīgi izstrādātiem un aizstāvētiem maģistra darbiem par LLKA aktuālām tēmām līdz šā gada 10.jūnijam varēja pieteikties vienreizējai 500 eiro stipendijai.

Stipendijas mērķis ir finansiāli atbalstīt LLU maģistra studijās studējošos, kuru zinātniskās aktivitātes saistītas ar kooperācijas izzināšanu un pētniecību. Stipendiju piešķirs diviem sekmīgiem LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes un/vai Meža fakultātes maģistriem.

LLKA stipendijas programma LLU Attīstības fondā tika izveidota 2019.gada 10.jūnijā un šī ir pirmā reize, kad uz vienreizēju stipendiju 500 eiro apmērā var pretendēt divi sekmīgi LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes un/vai Meža fakultātes maģistri.

LLKA ir dibināta 2002.gadā un apvieno lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības un mežsaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības, kuras strādā savu biedru interesēs, samazinot to ražošanas izmaksas. Asociācijas darbības mērķis ir radīt labvēlīgu vidi lauksaimnieku un mežsaimnieku kooperācijas attīstībai un veicināt sabiedrības izpratni par kooperācijas nepieciešamību un priekšrocībām. Patlaban LLKA ir 51 biedrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu