Bišu terapija. Kas tas ir un ko "bišu gulta" dziedē?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Biškopis no Daugmales ar vairāk nekā 30 gadu stāžu Jānis Stulutaurs savā dravā uzcēlis īpašu mājiņu. "Tā ir bišu pasaule," saka biškopis. Zem lina palaga varam redzēt gultu, kurā izvietoti četri stropi, siets un dēļu klājs ar caurumiem. Zem sieta čakli rosās bites. Taču tās cilvēku nesasniedz. 

"Bite ir no jūsu ķermeņa 2 cm attālumā. Te mēs varam apskatīt un aprunāties ar viņām. Dzelt viņas nedzeļ," "900 sekundes" stāsta Jānis. 

Stropu terapijas bišu gultas būtība ir atrasties tuvu bitēm un ieelpot dziedinošo stropu gaisu, kas likvidē toksīnus mūsu organismā. 

Parasti cilvēki sāk ar dažām stundām, bet ar zināmu treniņu varot izturēt pat visu nakti. Irēna, kas jau bieži apmeklē bišu gultas terapiju, saka, ka bitītes dzēš jebkādu stresu. "Nomierina, miegs nāk un gribas gulēt. Bez bitēm mūsu visa dzīve nemaz nebūtu," pārliecināta Irēna. 

No ārpuses mājiņai ir specifiskas zīmes, kuras bites atpazīstot, - tas, lai nenomaldās. Bišu saimes tiek mainītas pēc 5-6 cilvēku apmeklējuma. "Viņas ir jāmaina, viņas tērējas, un tas vien jau ir liecība, ka bites strādā ar mums," stāsta biškopis. 

Pateicoties bišu biomagnētiskajam laukam, normalizējoties cilvēka orgānu darbība un uzlabojas imunitāte. Lieliski atjauno spēkus un relaksē. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu