Nelabo citu. Nepārmet tam. Paklusē. Pārdomā. Labo sevi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Foto: Sintija Černe

"Cik daudz liekā mēs pasakām, neizprotot to, ka pateiktais nekur nepazūd. Gluži pretēji - tas formē mūsu realitāti!,"uzskata grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore Diāna Černe. Iepazīsties ar viņas 13. atziņu un padalies savās pārdomās...

“Nelabo citu. Nepārmet tam. Labo sevi.” - iesaka grāmatas “99 tīras domas, kuras izmai-nīja manu dzīvi” autore Diāna Černe.

Katrs mūsu izteiktais vārds nes sevī informāciju. Savukārt spēks un emocijas, kurus mēs pieliekam, lai to izteiktu, ir enerģija, ar kuras palīdzību mēs šai informācijai palīdzam materializēties un to iekustināt.

Viss liekais, ko mēs izsakām nekur nepazūd, jo pastāv enerģijas nezūdamības likums, kurš nosaka to, ka cēlonim jeb impulsam būs sekas jeb rezultāts.

Kad es sāku šo spēcīgo savas realitātes formēšanas instrumentu apzināties, es sāku mazāk runāt un vairāk klusēt. Un katrs liekais vārds, kurš izskanēja no cita cilvēka mutes, lika man aizdomāties par to, cik pavirši mēs izturamies pret vārdiem, kurus izrunājam, un līdz ar to esam pavirši paši pret sevi un savām dzīvēm.

Mēs vēlamies laimi, veselību un vieglumu savā dzīvē, bet vārdi, kurus lietojam ikdienas sarunās un savās domās, bieži vien paredz tieši pretējo. Un pēc tam brīnāmies, kādēļ mums neizdodas sasniegt savus nospraustos mērķus?!

“Labāk mazāk runāt un vairāk darīt!” Šis senais padoms ir zelta vērts. Jo vairāk mēs runājam lieku, jo mazāk enerģijas mums paliek darīšanai un, ja vēl paši sevi ar saviem vārdiem programmējam uz to, ko nevēlamies, tad aizmetam sevi no vēlamā rezultāta tālu prom paši ar savu mēli. Tā rezultātā vidusmēra cilvēka dzīve paiet cīņā pašam ar savām vēja dzirnavām.

Kā būtu, ja mēs biežāk paklusētu vai pateiktu mazāk, nekā līdz šim esam raduši teikt?

Kā būtu, ja mēs padomātu par vārdu, kuru grasāmies izteikt, un apsvērtu tā patieso būtību un tā atbilstību mums vēlamajam dzīves scenārijam, pirms mēs to skaļi izrunājam?

Mēs esam laimes bērni, jo mums visiem ir dota iespēja jau šodien šos “kā būtu” pārbaudīt uz savas ādas un pavērot izmaiņas mūsu realitātē, kuras rodas mirklī, kad mēs pārstājam runāt lieku!

Vienīgais šķērslis, kas mums ir jāpārvar ceļā uz savu vēlmju piepildījumu, esam mēs paši! Jā, darāmā netrūkst! Bet labā ziņa ir tā, ka, kamēr mēs pārvaram un labojam paši sevi, mums atliek pavisam maz laika liekām runām, pārmetumiem un citu labošanai! 😉

Joprojām ceļā uz labāko sevis versiju,

Diāna Černe

Grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore

Drīzumā EGOISTE Facebook lapā izspēlēs šo burvīgo grāmatiņu. Seko līdzi! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu