Patiesi īsta fotosesija: mēs esam tādas, kādas esam, un tas ir skaisti! (36)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Artūrs Slaviks

Īstās fotosesijas ir nevis tās, kuras tiek veidotas Instagram ar mērķi vākt Like, bet tās, kurās tu piedzīvo skaistumu sevī. Nav jābaidās par to, vai tu patīc vai nepatīc amerikāņu filmu cienītājiem, influenceriem, vai tev ir vai nav sakritības ar vispārpieņemto standartu. Tāpēc ar pašmāju mežģīņu apakšveļas zīmola Kiss for real iniciatīvu sarīkota patiesi īsta fotosesija.  

Mēs vēlamies novilkt vertikālu strīpu starp jēdzieniem komercija un skaistums. Sabiedrībā ir iesēdies tas, ka vīrieša ķermenis ir individuāls, pat, ja tas nav trenēts un atslīpēts sporta zālē līdz kaut kādām absolūtām niansēm, bet sievietes ķermenim jābūt veidotam pēc klasiskā reklāmas standarta. Kā sabiedrība kopumā pieņem vīrieša individuālās formas, mēs tikpat viegli pieņemam sievietes individuālās formas. Ja visi ķermeņi būtu vienādi, tad dzīve būtu neinteresanta.

Un visbeidzot, piedzīvot skaistumu sevī nozīmē arī atslēgt troksni visām mūsu lietām, ko darām, kā arī sajust, cik dzīvība ir skaista un baudāma.

Mēs apzināmies, ka atvērt sabiedrībai acis un izbaudīt to, kas mēs patiešām esam, nevis visu laiku baidīties, vai mēs deram standartam, - šis uzdevums ir sarežģīts. Un to ar četru modeļu, fotogrāfa spēkiem un iniciatīvu panākt ir nereāli, bet mēs izejam ārā no slēpšanās zonas un esam gatavi pieņemt sabiedrības reakciju uz to, ko mēs darām. Jo patiesībā tam visam būtu jābūt gaužām vienkārši: mēs esam tādas, kādas esam, un tas ir skaisti.

Foto: Artūrs Slaviks

Fotosesijas ideja ir parādīt, ka mēs - visas sievietes - esam skaistas. Katra ar saviem taureņiem galvā, savu dzīvesveidu, uzskatiem, nodarbošanos un sapņiem. Šī fotosesija modelēm ir uzdrošināšanās pārkāpt sev pāri un publiski visiem parādīt – esmu skaista tāda, kāda esmu. Fotosesijā piedalās dažādu profesiju pārstāves, ne profesionālas modeles, bet sievietes, kas uzdrošinās. Uzdrošinās gribēt vairāk un sekot saviem sapņiem.

Mērķis ir parādīt, ka var skūpstīties pa īstam. Un neuztraukties, ka tu neatbilsti tam, ko tev caur skatlogiem ir mācījuši būt par pareizu. Pareizi, mūsuprāt, ir neslēpties un neizlikties, un nemelot. Un tas attiecināms gan uz to, kā tu izskaties, kā tu jūties, kā tu komunicē, kā tu izturies pret savām domām un izjūtām. Jo sievišķīgs dabiskums ir bez polsteriem un metāla stīpām.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu