Tiks rīkota nometne cilvēktirdzniecības upurēm

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Īstenojot cīņai ar cilvēktirdzniecību un cilvēktirdzniecības upuru atbalstam veltītu projektu, biedrība "Patvērums "Drošā māja"" rīkos vienu šai tēmai veltītu izglītojošu semināru, kā arī divu dienu nometni par cilvēktirdzniecības upuriem kļuvušām sievietēm.

Kā informēja biedrības pārstāvis Harijs Kadiķis, projekts tiek īstenos no šā gada 10.augusta līdz nākamā gada 10.janvārim. Projekta laikā tiks īstenota divu dienu nometne sievietēm, kas kļuvušas par cilvēktirdzniecības upuriem. Nometnē būs pieejamas dažāda veida izglītojošas un radošas nodarbības, kā arī mākslas terapijas sesijas.

Tāpat biedrības īstenotā projekta gaitā tiks organizēts izglītojošs seminārs, kurā sociālie darbinieki tiks informēti par aktualitātēm cilvēktirdzniecības jomā un piespiedu darbu Latvijā.

Projekta laikā arī tiks uzņemts un izplatīts uz jauniešu auditoriju vērsts izglītojošs un informatīvs video par dažādām cilvēktirdzniecības formām, vervēšanas paņēmieniem un to, kā izvairīties no kļūšanas par potenciālo cilvēktirdzniecības upuri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu