Svētdienas horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 30. augustam.

AUNS Labprāt aizmirsīsi par darbu un jautru garu ļausies tīkamai atpūtai. Nelielus ierobežojumus var radīt finansiālā situācija, taču tas nenozīmē, ka nespēsi gūt daudz pozitīvu emociju, satikt interesantus cilvēkus.

VĒRSIS Kļūsi bezrūpīgāks, notiekošo uztversi vieglāk, pat ja saskarsies ar nelieliem sarežģījumiem. Kopumā diena solās nest labas ziņas privātajā dzīvē. Kāds Vērsis jūtami uzlabos saskarsmi ar mīļoto.

DVĪŅI Mēness pāriešana Ūdensvīra zīmē uzlabos saskarsmi ar mīļoto. Iespējams, nolemsiet doties nelielā, taču patiesi romantiskā izbraucienā. Vienīgais, ko vajadzētu ievērot, būt apdomīgākam ar grādīgo dziru!

VĒZIS Parasti gan izvēlies atpūtu mājīgā atmosfērā, taču šodien vari vēlēties iziet plašākā sabiedrībā, baudīt dažādu cilvēku kompāniju. Jauniegūtās pazīšanās var izrādīties noderīgas darba lietām.

LAUVA Mēness Ūdensvīrā var veicināt vēlmi pārdomāt dzīvi, apskatīt to no filozofiskā viedokļa. Nebūtu slikti, ja tev izdotos atrast līdzīgi domājošos, ar kuriem nopietnāk apspriest dzīves abstrakto pusi.

JAUNAVA Laiks, kad vari veidot jaunas pazīšanās, tikties ar domubiedriem, interesēties par psiholoģiju, zemapziņas dzīlēs notiekošo. Ja uzdosi sev pareizos jautājumus, vari gūt necerēti vērtīgas atziņas!

SVARI Mājas dzīve, saimniecība būs tas, kas pilnībā piesaistīs tavu uzmanību. Tev, visticamāk, izdosies veikt drosmīgas pārmaiņas interjerā vai arī īstenot dziļi praktiskas ieceres. Labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Radošie Skorpioni – jums der apzināties, ka šobrīd nenāktu par ļaunu apliecināt savas mākslinieciskās dotības. Ja nekādi neesi saistīts ar radošo dzīves pusi, vari pievērsties tīkamai izklaidei.

STRĒLNIEKS Tu daudz domāsi par savu nākotni, taču tas nenozīmē, ka pavadīsi dienu nopietnā, drūmā noskaņojumā. Nebūt ne, plānot turpmāko tev izdosies, arīdzan esot kādā jautrā izklaides pasākumā.

MEŽĀZIS Apkārt notiekošo izdosies uztvert daudz vienkāršāk. Garastāvoklis var kļūt nedaudz pacilātāks, kas uzlabos gaisotni attiecībās ar laulāto. Ja gribat, varat kopīgi doties romantiskās vakariņās.

ŪDENSVĪRS Viegli iegūsi apkārtējo simpātijas, pat apbrīnu. Kā vienmēr, tevi izcels lieliskā humora izjūta un asprātība. Lai diena būtu patiesi izdevusies, esi piesardzīgāks pie stūres!

ZIVIS Gribēsi dienu pavadīt pēc saviem ieskatiem. Pieaugs tieksme pēc neatkarības, personiskās brīvības. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var iemantot jaunu, patiesi aizraujošu hobiju. Galvenais seko savai sirdsbalsij!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu