Ostapenko par lūpu balzamu - talismanu, rozā nagiem, modi un to, kas slēpjas smagajā somā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Spēcīgā un jaunā pašmāju tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko atklāj, kas ir tas maģiskais lūpu balzams, kuru viņa kārtīgi uzklāj pirms savas kārtējās spēles, un kāpēc rozā nagu laka ir ļoti iemīļota. Kā arī par sev tīkamu modi un to, kas ir uz laukuma iznestajā smagajā somā. 

Kas tas par balzamu, ko tu spēles gaitā pa brīdim uzsmērē uz lūpām, kaut kāds maģiskais?

"Vienkārši "Carmex". Man ir ļoti sausas lūpas, saulē apdeg, jūtu diskomfortu. Nu jau tas kļuvis gandrīz par māņticīgu ieradumu – ja neuzsmērēšu, tad nenotiks, kā vajag man," žurnālam "Santa" intervijā smaidot atklāj tenisiste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

Aļona bieži redzama ar perfektu rozā manikīru. Nagi arī nebūt nav īsi apgriezti. Ar tāda garuma nagiem nav grūti tenisu spēlēt? "Man ļoti patīk rozā… [..] Tenisam mani nagi nebūt nav gari. Amerikānietei Serēnai ir piecreiz garāki par manējiem, brīnos, kā tie viņai neietriecas ādā un nelūst spēlējot. Manējie ir daudz īsāki – lai ērti noturētu raketi," skaidro Aļona.

Intervijā tiek jautāts, kas ir smagajā somā, ko nereti pirms spēles pati Aļona iznes uz laukuma. "Tā mēdz būt ļoti smaga, jo ņemu līdzi lietas visiem gadījumiem – deviņas raketes, divus pārus apavu. Negribu vēlreiz piedzīvot reizi, kad spēles laikā botām atlēca zole, bet citi apavi palikuši ģērbtuvē."

Kortā Aļonu ietērpj "Adidas". Vai viņi ieklausās arī tavās vēlmēs? "Viņi izdomā, ko vilkšu, bet vēlmes drīkstu izteikt. Kad viesojos viņu ofisā, man jautāja, kuras krāsas vēlētos savos tērpos, kādu modeli. Piedāvāja variantus," stāsta Aļona.

Ostapenko mačos tu lēkā patriotiskos apavos, uz viena rakstīts Rīga, uz otra – Aļona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

"Kad izrādījās, ka standarta botās man ir grūti spēlēt, vajadzēja atrast īpaši ērtu modeli. Šie apavi tapa Vācijā, iepriekš noskenējot kājas 3D. Bet uzraksts "Rīga" nav tikai sponsoru dēļ, arī tāpēc, ka tā ir mana mīļā dzimtā pilsēta," skaidro tenisiste. 

Runājot par modi, Aļona ir lakoniska. "Ģērbjos atkarībā no garastāvokļa. Ir tādi mirkļi, kad ļoti gribas skaisti sapucēties. Vispār ļoti sekoju modei."

Pilno interviju lasi šīs nedēļas žurnālā "Santa".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu