Ludzā tiek aizturēts jaunietis par degvielas noliešanu no traktortehnikas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

9. septembrī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas likumsargi aizturēja personu, kura šī gada augustā bija paveikusi vairākus noziedzīgus nodarījumus, nolejot no traktortehnikas degvielu.

Šī gada augustā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirknī tika reģistrēti trīs zādzību gadījumi Ciblas novadā, kuros no uzņēmuma piederošās traktortehnikas tika nolieta degviela. Ludzas iecirkņa likumsargiem izdevās noskaidrot un aizturēt iespējamo vainīgo personu, 2001.gadā dzimušu jaunieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Kopā vīrietis no traktortehnikas nolēja vairāk nekā 100 litrus degvielas. Šobrīd vīrietim par izdarīto draud kriminālatbildība pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas.

Policija atgādina, ka pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas, par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas vai ietaises, kas savieno glabātavas, kā arī par transportlīdzekļa zādzību — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu