Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskais stāsts: Kodolreakcija... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Tikko beidzu darboties ar 646 šķīdinātāju un fonā skanēja Frenka Sinatras dziesma par Čikāgu. Elpojot toksisko gaisu sajutu amerikāņu parketa dejas soļus un mazi kaleidoskopi sāka kņudināt manas prāta spējas. Šķita – cik gan citādi varētu būt.

"EGOISTE" sadarbībā ar izdevniecību «Zvaigzne ABC» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «EGOISTE» redakciju (egoiste@co.tvnet.lv), mēs, to izskatot, iespējams, publicēsim portālā ar tevis izvēlēto pseidonīmu. No publicētajiem stāstiem tiks izvēlēts arī konkursa uzvarētāja stāsts. Vairāk lasi Te. 

Publicējam konkursa darbu, ko mums atsūtīja L. Esam saglabājuši autora rakstības stilu.

Brīdinām par erotikas rakstura saturu (18+)

Viņu otro reizi es satiku ārkārtīgi provinciālā pasākumā un biju izbrīnīta par viņa vienkāršumu un klusumu, jo pirmo reizi viņu iepazinu kā vadītāju kādā iestādē – ar brīva stila uzvalku un kaut kādu nepazīstamu noslēpumu it visā.

Es haotiski runāju par savu darbu, bet sapratu, ka gribu viņu sev. Es iedevu savu vizītkarti un apsaucot savus bērnus uzrakstīju „priv.”, un savu numuru. Pēc tik ilgiem laikiem tāds pārdrošs solis.

***

Vizītkarti laikam biju ielicis makā. Ja neskaita eksistenciālās problēmas, tad pēdējos 20 gadus esmu izjutis pastiprinātu seksuālo spriedzi. 

Izsakoties smilšu cilvēciņa vārdiem no Linča filmas  - I will fuck anything that moves. Un šajā vakar tā tas bija – pūta kārtējais rietumu vējš rudenī, tikai šoreiz tas bija silts un gribējās kaut ko izdarīt sev.

***

Bērnu vadāšana un ikdiena un province mani spiež pie zemes. Es nelidoju. Esmu drīzāk līdzīga pelēkajai ķirzakai, kura laiku pa laikam briesmās nomet asti. Ja vien būtu kāda reāla iespēja ... Bet protams normas robežās. Defekti, alkohols – tas tomēr atkrīt. Gribās kaut ko .... ideālu ... jā, ne vairāk ne mazāk, bet ideālu. Bet nu šovakar varu par to pasapņot, to man neviens nevar liegt un daru ko tādu, ko labi esmu iepazinusi.

***

Sēžot uz jumta kores pasauli redzēju mazliet savādāk. Sapratu, ka būt piezmētam nozīmē aprakt cerības. Ja nevari lidot, uzkāp uz jumta un te nu es esmu. Aizlido kāda mirstoša zāģlapsene, vējiņš un tad pēkšņi atcerējos par vizītkarti un turpat uz kores man sacēlās.

Viņa bija īsta MILFa, nobriedusi, stabila. Lai gan atrados labilā stāvoklī un ap 9 metri virs zemes man seksuāli aizmiglojās prāts. Un es pieliju pilns enerģijas.

***

Pēc vakardienas prieciņa nolēmu jaudīgi sevi atsvaidzināt – permanentais, mati, nadziņi, plus bonusā masāžiņa. Lai gan man riebjas apakšveļas komplekti nolēmu nopirkt violetu, tādu kas mani padarīs nāvējošu. Es nepatīku sev un manos gurnos jaušamas striju vēsmas, tomēr šodien viss nemaz tik slikti nešķiet.

***

19.30 SMS. Sveiki, atcerējos, ka man jānosūta arī sava telefona numurs. Te tas ir.

***

Oi, nē. Es to protams gribēju, bet es neesmu ... Tas ir pārsteigums. Aizkari mājā sāka viļņoties un tapešu raksts sāka noslīdēt uz leju. Es izgāju ārā ar telefonu rokās un manā galvā šaudījās domas. Es tā nevaru, man jābūt korektai. Nē, es gribu. Es gribētu.

***

19.37. SMS. Paldies. Prieks bija tevi satikt. Fū. Viņa atbildēja. Pirkstu haotiskā trīce nav tas kas šobrīd būtu vajadzīgs man. Kāpēc viņa nedeva nekādu mājienu? Neriskēt nozīmē ikdienu. Pofig.

19.39. SMS. Jā, varētu vēl kādu reizi. 

***

Sākās. Esmu gatava, jā. Pag, nē. Tik tālu aizies? Jā. Tad man vēl tur jāpiestrādā. Jūtu, ka jau pati doma mani tuvina trīsulītim un vilnīšiem. Atbildēšu un ieslidināšu roku zem saviem džinsiņiem. Nē, no sākuma džinsiņi. Mmm, es glāastu savu klitoru un nav kā parasti. Domas neļauj to dabūt. Nevaru, bet gribu.

19.56. SMS. Tava izvēle.

***

Sākās. Mans stāvošais loceklis ir pilnībā atslēdzis prātu. Esmu iegrimis dziļos vagīnu, gurnu, minetu un lūpu okeānos un grimstu dziļāk. Gribās uzpeldēt pēc saprāta gaismas, bet viss ko es redzu ir tas, kas notiek šeit lejā, zem ūdens virsmas.

19.59. Rīt brīva?

***

19.59. Jā.

L.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu