"Tinder" un horoskops. Kā atpazīt katru profilu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Iepazīšanās portāli nav nekāds jaunums - "Tinder" zina gandrīz visi, taču katrs no to izmantotājiem sevi cenšas parādīt no labākās puses. Uzzini, kādas fotogrāfijas un profila biogrāfijas visbiežāk raksturīgas katrai Zodiaka zīmei, vēsta portāls "Wday". 

Auns

Pat iepazīšanās vietnē Auns vēlas izskatīties kā priekšnieks. Šie pēc iespējas pašpārliecinātākie cilvēki atklājas fotogrāfijās, ar kurām viņi lepojas, un pastāvīgi veicina viņu aktīvo sabiedrisko dzīvi. Viņu profila biogrāfijā ir viss, ko vien jūs varat iedomāties.

Vērsis

Runājot par randiņiem, Vērsis precīzi zina, ko vēlas. Viņi izvēlas paši. Viņi visātrāk reaģē uz paziņojumiem. Vērsis ir viena no Zodiaka zīmēm, kas savā profila biogrāfijā ietver iecienītākos ēdienus un dzērienus, tāpēc - gatavojieties tiešsaistes pusdienām ar Vērsi!

Dvīņi

Dvīņi runā par sevi, tātad, ja jūs nolemjat izmēģināt veiksmi kopā ar Dvīņiem, sagatavojieties uz pamatīgiem piedzīvojumiem. Šie sabiedriskie "tauriņi" var ballēties visu nakti, tāpēc ir loģiski, ka viņi bieži vien strādā par bārmeņiem. Galu galā tas ļauj viņiem būt aktīviem visu nakti un darbā dzirdēt savas iecienītās dziesmas.

Vēzis

Ja viņi uzreiz neatbild uz jūsu ziņojumu, neuztraucieties. Vienkārši nedaudz pagaidiet. Vēži ir vieni no lēnākajiem, reaģējot uz ziņojumiem.

Lauva

Lauvas var būt iedomīgas, taču, runājot par iepazīšanās vietni, tās noteikti atrodas iepazīšanās industrijas augšgalā. Visticamāk, viņi "novilks" pa labi. Lauvas ir vienīgā zīme, kas norāda, ka viņu galvenais amats ir izpilddirektors. Viņi, visticamāk, arī būs izsmalcināti savā profila biogrāfijā, izceļot viņu paveikto un publicējot provokatīvas fotogrāfijas.

Jaunava

Šī kautrīgā zīme, visticamāk, neko neierakstīs savā profila biogrāfijā. Ja jūs meklējat Jaunavu, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji noteikti pēc kāda laika parādīs savu čaklo raksturu. 

Svari

Pragmatiski dzīvē un mīlestībā, Svari augstu vērtē līdzsvaru, loģiku un autentiskumu. Viņi zina, kā paveikt lietas, un, lai to pierādītu, ir gatavi visu cauru dienu sēdēt pie telefona, lai dabūtu kāroto.

Skorpions

Savā biogrāfijā viņi bieži sevi dēvē par uzņēmējiem. Viņiem patīk palēnināt vispārējos procesus, tāpēc viņi visilgāk reaģē uz paziņojumiem.

Strēlnieks

Pierādījumi liecina, ka šos ideālistus nav viegli pārsteigt. Viņi ātri pāriet no "mačiem" uz pirmo ziņojumu, parādot, ka nebaidās spert pirmo soli. Viņi savā profilā reklamē savu spontanitāti un jautrību, cerot pievērst sev atbilstoša cilvēka uzmanību.

Mežāzis

Mežāžus var būt diezgan sarežģīti noķert iepazīšanās vietnē, taču, ja atradīsiet kādu no šiem ļoti gudrajiem partneriem, jūs noteikti nebūsiet vīlušies. Viņi ir ambiciozi, bieži slavē savu smago darbu savā profila biogrāfijā, kas viņiem neatstāj laika meklēt otro pusīti. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīru zīmē dzimušie, visticamāk, ir humānās palīdzības aktīvisti, un savā profilā ierakstīs tādus vārdus kā "brīvprātīgais" un "klimata izmaiņas". Viņi, visticamāk, sauks sevi par māksliniekiem vai savā biogrāfijā izmantos tādus terminus kā "mūzika", "koncerts" un "muzejs".

Zivis

Zivis ir pilnībā saistītas ar jūtām, viņiem patīk tās piedzīvot un pārrunāt. Emocionālās un intuitīvās Zivis vēlas, lai cilvēki zinātu, ka pasaule viņu galvas iekšienē ir tikpat interesanta kā pasaule ārpusē. Tas var likt viņiem lēnām reaģēt uz paziņojumiem, taču viņu atbilde noteikti būs pārdomāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu