Lelde Ceriņa: lai gan Adele nenāca tik ātri kā vēlējāmies, gribētos domāt, ka viss notiek tad, kad tam jānotiek! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ilze Ose

Sirsnīga un patiesa - tāda ir TV raidījumu un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa, kura sarunā ar Kristīni Virsnīti atklāti stāstīs ne tikai par savu ceļu uz pārliecību un savām dzīves prioritātēm, bet arī par ne tik vieglo tikšanu pie mazā brīnuma - meitiņas Adeles. 

Lelde Ceriņa šobrīd ir māmiņa savam pirmajam un ilgi gaidītajam bērniņam - astoņus mēnešus vecajai meitiņai Adelei. Kā viņa jūtas šobrīd un kādas ir Leldes prioritātes jaunajā mammas lomā?

Foto: Ilze Ose

"Kad biju stāvoklī, sev devu tādu diezgan stipru solījumu, ka neaizmirsīšu par sevi. Es tāpat atcerēšos sapucēties un nestaigāšu visu laiku pa māju ar nevīžīgi saņemtu matu copīti. Es parūpēšos par sevi gan sevis, gan sava vīra dēļ, tāpēc tās prioritātes šobrīd mēģinu izbalansēt," raidījumā “Kristīnes Virsnītes sarunas” stāsta Lelde Ceriņa.

"Vai Adele nāca tad, kad jūs vēlējāties, lai viņa nāk?" turpinājumā jautā Kristīne Virsnīte

Pēc neilgas pārdomu pauzes Lelde atzīst, ka tomēr viss nav bijis tik gludi un kā no pasaku filmas. "Gribētos jau domāt, ka viss notiek tad, kad tam ir jānotiek un tam esat visgatavākie.

Vai Adele atnāca tad, kad mēs to gribējām? Nē. Bērniņu Aivis plānoja jau deviņus gadus.

Viņš tiešām jau vienā no pirmajiem randiņiem man pateica, manuprāt, vislielāko komplimentu, ko var pateikt sievietei, - ka es gribētu, lai tu esi manu bērnu mamma," smaidot šo sirdssilto mirkli atceras Lelde. 

Sākumā tas šķitis skaisti, bet ne tik reāli, jo abi nezināja, kā vēl attiecības attīstīsies un lietas virzīsies, tomēr pagāja laiks, un pāris sācis par bērniņu runāt un apdomāt nopietnāk.

Foto: Ilze Ose

"Adele nenāca tik ātri, kā mums gribējās. Bija brīdis, kad mēs jau sākām par to pārdzīvot, jo tā tomēr ir diezgan liela slodze un emocionāls spiediens gan jebkuram no partneriem, gan mūsu tuviniekiem un draugiem.

Kad tev nesanāk no mēneša uz mēnesi, tev jau kļūst bail teikt otram - Aivi, atkal šomēnes mums nav sanācis," grūto posmu atceras Lelde. 

Arī runājot par seksuālo tuvību, Lelde ir īpaši atklāta: "Seksuālā tuvība kļūst tajā brīdī par pienākumu, jo ir konkrēts kopīgs mērķis, uz kuru jūs ejat. Tas vairs nav tā, ka mēs to darām, jo to tajā brīdī gribas.

Mēs to darām tāpēc, ka mums ir kaut kāds uzdevums, pie kura mums ir jāstrādā. Ir ļoti grūti noturēt tādā brīdī attiecības tādā augšējā līmenī un joprojām sajust to cilvēku, ka viņš joprojām tev ir mīļš, tuvs un tev joprojām gribas būt kopā ar viņu... Tas ir liels izaicinājums.

Bet, paldies Dievam, viss saslēdzās un Adele mums ir! Daudzi vecāki saka: pacietību, pacietību - atlaidiet to domu. Bet es nezinu, vai tas maz ir iespējams... Tu dzīvo no mēneša uz mēnesi un gaidi to bērniņu..."

Godīga saruna starp divām sievietēm raidījumā “Kristīnes Virsnītes sarunas” otrdien, 29. septembrī, plkst. 22:35 televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” un jebkurā sev ērtā laikā lietotnē “Shortcut”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu