Tesla montāžas kvalitāte rada bažas, kad kāds auto pēkšņi paliek bez jumta (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Nepieciešamība apmierināt pieprasījumu pēc jauniem auto var novest pie nevēlamas un pat bīstamas steigas, tos montējot.

Ik pa laikam pasaules medijos izskan ziņas, pareizāk sakot - sūdzības par Tesla automobiļu montāžas kvalitāti. Visbiežāk tie ir neprecīzi salikti virsbūves paneļi un paviršības salona apdarē. Taču gadās arī nopietnāki defekti.

Pirms kāda laika jau ziņojām par kādu Tesla Model 3, kam negaidīti atvienojās stūre. Tas notika gaitā, taču laimīgā kārtā mājas pagalmā, kad mašīnas ātrums nebija liels.

Varētu domāt, ka pēc šā un līdzīgiem incidentiem ir veikti labojumi Tesla Motors rūpnīcās īstenotajā kvalitātes kontrolē. Tomēr šāds pieņēmums ir maldīgs, kā par to uz savas ādas pārliecinājies jauna Model Y īpašnieks. 

Kad vārdā neminētais vīrietis bija savu auto savācis no Tesla dīlera centra un devies mājās, salonā pēkšņi atskanējis skaļš vēja vilkmes troksnis. Vīrieša dēls portālā Reddit raksta, ka sākotnēji domājis, vai tikai kāds no logiem nav vaļā, taču ātri vien saņēmis atbildi, kad panorāmas stikla jumts atdalījās un palika mētājamies uz šosejas.

Līdz mājām vīrietis ar savu jauno auto tā arī netika, jo taisnā ceļā devās atpakaļ pie dīlera, kurš paskaidroja, ka jumts rūpnīcā, visticamāk, nav ticis pielīmēts kā nākas. Dīleris piedāvājis mašīnai uzstādīt citu stikla jumtu, tomēr auto īpašnieks to noraidījis un pretendē uz pavisam citu auto. No vīrieša dēla ieraksta Reddit gan noprotams, ka tas varētu arī nebūt Tesla.    

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu