"Spoku" kruīza kuģis pie Floridas krastiem izglābis 24 cilvēkus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix

Kruīzi globālās Covid-19 pandēmijas dēļ lielākoties ir pilnībā apstājušies, tomēr tas nav traucējis kādam “spoku” kruīza kuģim pie Floridas krastiem izglābt 24 cilvēkus no grimstošas laivas, vēsta ASV raidorganizācija CNN. 

Kā informēja kruīzu kompānija “Carnival Cruise Line”, kuģniecības kuģis “Carnival Sensation” pagājušās nedēļas nogalē devās palīgā laivai, kuru bija piemeklējušas problēmas starptautiskajos ūdeņos aptuveni 60 kilometru attālumā no Floridas pilsētas Palmbīčas. 

Kuģis “Carnival Sensation”, kurā ir vietas vairāk nekā 2000 pasažieru, ir viens no daudziem kruīza kuģiem, kas pandēmijas dēļ kļuvis par “spoku” kuģi - tas atrodas jūrā bez pasažieriem un ar minimālu apkalpi. 

Atrašanās jūrā ļāva kuģa apkalpei pamanīt grūtībās nonākušo laivu un doties tai palīgā. 

No grimstošas laivas tika izglābti 24 cilvēki - “Carnival Sensation” apkalpe izglābtos cilvēkus nodrošināja ar segām, kā arī ēdienu un ūdeni. 

Izglābtajiem cilvēkiem arī noteikta karantīna, un viņiem tika ierādītas kajītes atsevišķi no “Carnival Sensation” apkalpes. 

Izglābtie cilvēki ir dažādu tautību, starp viņiem bija arī divi bērni. Vēlāk visi izglābtie cilvēki nodoti ASV Krasta apsardzei. 

Pie Floridas krastiem dīkstāvē šobrīd atrodas daudzi kruīza kuģi. Lielākā daļa kruīzu kuģniecību atcēlušas visus šogad ieplānotos kruīzus. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu