Ceļošana pandēmijas laikā: Singapūra ievieš kruīzus uz "nekurieni" (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Cenšoties gūt ienākumus laikā, kad ceļošana pasaulē ir gandrīz pilnībā apstājusies Covid-19 pandēmijas dēļ, vairākas aviokompānijas nolēma saviem pasažieriem piedāvāt lidojumus uz “nekurieni”. Tagad līdzīga ceļojumu pieredze Singapūrā būs pieejama arī ar kruīzu kuģiem, ziņo ASV raidsabiedrība CNN. 

Pirmo kruīzu, kas nepiestās nevienā ostā, Singapūra piedāvās jau šā gada novembrī. 

Singapūras Tūrisma attīstības valde vienojusies ar divām kruīza kuģniecībām - “Genting Cruise Lines” un “Royal Caribbean International” - kas Singapūras iedzīvotājiem piedāvās kruīzus bez konkrēta galamērķa. 

Lai ievērotu visus Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus un higiēnas prasības, kruīza kuģi jūrā izbrauks no vienas konkrētas vietas un vēlāk atgriezīsies tieši tajā pašā vietā. Kuģos tiks uzņemti ne vairāk kā 50% no maksimāli iespējamā pasažieru skaita. 

Kruīzi uz nekurieni būs pieejami tikai Singapūras iedzīvotājiem. Lai dotos kruīzā, ikvienam pasažierim būs jāapliecina, ka viņam veikts Covid-19 tests un ka tas bijis negatīvs. 

Kā norāda Singapūras Tūrisma valde, šādi kruīzi ļaus kruīzu kuģniecībām radīt jaunu kruīzu pieredzi un palīdzēs uzņēmumiem atgūt pasažieru uzticību. 

Pirmais jaunās kārtības kruīzs notiks 6.novembrī, bet otrais plānots decembrī. 

Cik šis pakalpojums maksās, pagaidām nav zināms.  

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu