Vecrīgā atvērta jauna un moderna kopstrādes telpa (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sekojot tendencei, ka arvien vairāk cilvēku strādā attālināti, ārpus ierastās biroja vides, t/c “Galerija Centrs” atvērta kopstrādes telpa. Modernā kopstrādes telpa ir iekārtota atbilstoši pandēmijas drošīnas nosacījumiem. 

Kopstrādes telpa apmeklētājiem pieejama ik dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00. Tajā vienlaikus, ievērojot valstī noteikto divu metru distanci, bet telpās vienlaicīgi var strādāt 18 līdz 20 cilvēki. Telpas izmantošana ir bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Mājīgi un mūsdienīgi iekārtotajā telpā nodrošināts wi-fi tīkls, roku dezinfekcijas līdzekļi un pietiekami daudz elektrības rozešu datoru vai telefonu uzlādei.

Tāpat pieejamas dažāda tipa darba vietas – brīvas atmosfēras iekārtojumā ar dīvāniem un atpūtas krēsliem, kā ar standarta darba vietas ar koka galdiem un krēsliem.

“Mūsdienās arvien vairāk cilvēku vēlas strādāt ārpus biroja, arī mācīties var attālināti, daudziem ikdienas gaitās ir līdzi datori un citas mobilās ierīces, kas ļauj strādāt, neatrodoties vienā konkrētā vietā. Tādējādi strādāt un mācīties iespējams no jebkuras vietas pasaulē, kas ļauj cilvēkiem plānot savu darba laiku atbilstoši savām vēlmēm un būt mobilākiem. Sekojot šīm tendencēm un ņemot vērā “Galerijā Centrs” lielo ikdienas apmeklētāju plūsmu, nolēmām piedāvāt ērti pieejamu telpu darbam mūsu klientiem bez maksas,” komentē “Galerija Centrs” pārstāve Ilona Skuja.

Foto: Publicitātes foto

Jāpiebilst, ka t/c “Galerija Centrs” ir pirmais tirdzniecības centrs Latvijā, kas ieguvis starptautisko sertifikātu "COVID-19 drošs tirdzniecības centrs"

(SAFE RetailDestination©). Sertifikāts saņemts no vienīgās starptautiski atzītās tirdzniecības centru drošības sertifikācijas programmas "SAFE Shopping Centers", un tas apliecina, ka tirdzniecības centrā ir augsti standarti un apņemšanās sniegt vislabāko iespējamo drošību gan apmeklētājiem, gan mazumtirgotājiem, gan darbiniekiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu