Opel aizšķērso ceļu tramvajam un dosies uz "šrotu" (4)

Auto norakstāms
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdienas rītā Rīgā, Ropažu ielā blakus Čiekurkalna tirgum uz brīdi tika apturēta tramvaju kustība, jo sadursmē ar sabiedrisko transportu iekļuva kāds automašīnas “Opel” vadītājs. 

Vīrietis saka, tūkstoš reižu šajā vietā šķērsojis sliedes un vienmēr palaidis tramvaju. Tomēr šoreiz to ieraudzīt nez kāpēc nav izdevies.

Lai gan ainas notikuma vietā ir visai dramatiskas un automobiļa bojājumi ir pārāk nopietni, lai to mēģinātu labot, vīrietis traumas nav guvis un viņam mediķu palīdzība nebija nepieciešama. Arī tramvaja pasažieri ievainojumus nav guvuši, ziņo Degpunktā.

Aculiecinieki saka, ka avārijas patiesībā varēja nemaz nebūt. Vienkārši senioram šajā situācijā esot pietrūcis asuma kritiskā brīdī uzdot gāzi, lai glābtos.

“Ja viņš būtu piespiedis gāzi, būtu ticis pāri. Attālums bija pietiekams. Tramvajs jau laicīgi sāka signalizēt, bet viņš tikai brauca, it kā neko neredzot,” par avāriju saka kāds aculiecinieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par notikušo policisti sākuši administratīvo lietvedību. Tramvajs pēc incidenta nonāks uzņēmuma ”Rīgas satiksme” remontdarbnīcā, bet vecais “Opel” dosies uz auto kapsētu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu