Ulmaņa viedais padoms vīriešiem, kuri domā par šķiršanos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

“Ja tu domā, ka būs kaut kas labāks, tad tu diezgan dziļi maldies” - Ingus Ulmanis sniedz viedu padomu vīriešiem, kuri nonākuši attiecību krīzē un domā par šķiršanos.

Viens no cilvēkiem, kuriem ir savs viedoklis par novecošanas tēmu, ir allaž vitālais mūziķis Ingus Ulmanis. Ingum raidījumā "Sapņu ķērājas" Una Ulme uzdod izaicinošu jautājumu par pusmūža krīzi un to,

kāpēc tik daudzi vīrieši tā vietā, lai ieguldītu laiku attiecību stiprināšanā, iet šķietami vieglāko ceļu – šķiras un laimi meklē pie gados jaunākas sievietes sāniem.

Mūziķis neslēps, ka ir par šo tēmu domājis, un atklāti sacīs, ka nekādas ātrās atbildes uz šo jautājumu diemžēl nav – attiecību krīzē risinājums ir jāmeklē solīti pa solītim. Taču viņam noderējis tēva savulaik dots padoms: ”Ja tu domā, ka būs kaut kas labāks, tad tu diezgan dziļi maldies. Tāpēc patiesi izvērtē to, kas tev ir.”

Viņš laulībā ir jau ilgus gadus un novērtē ne tikai savas sievas viedokli, bet priecājas par kopā pavadīto laiku. ”Man tās sarunas, kas mums ir, nav apnikušas. Un tas ir labs rādītājs, ja tev ir interesanti,” spriež mūziķis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu