Video Mašīnai no 9.stāva uzkrīt betona plātne; vadītājs pagūst aizbēgt (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Automašīnas attīrīšana no sniega, kas ir visai ierasta daudzu autovadītāju nodarbe ziemas periodā, kādam Vladivostokas iedzīvotājam varēja izvērsties traģēdijā. Brīdī, kad viņš bija pievērsies savam Nissan X-Trail, no tuvējās dzīvojamās mājas atdalījās betona plātne un pielika punktu tīrīšanas darbiem. 

Dramatiskais incidents Vladivostokā notika ap 19.novembra pusdienas laiku, brīdī, kad kāds vīrietis jau grasījās ar auto doties savās darīšanās. Daudzstāvu dzīvojamās mājas videonovērošanas sistēmas kadros redzams, kā vīrietis tīra savu auto, paraugās uz augšu un, mirkli minstinājies, bēg. Dažas sekundes daļas vēlāk kļūst skaidrs, kāpēc, - mašīnai tiešā trāpījumā uzkrīt no mājas augšējā stāva atdalījusies betona plātne.   

Automašīnas īpašnieks Aleksandrs vietējam telekanālam 360 TV pastāstījis, ka viņam izdevies aizbēgt, jo sadzirdējis "grabēšanu no augšas". Un labi vien, ka tā. Automobiļa gan žēl, jo to vīrietis bija iegādājies tikai pirms divām nedēļām.

Video avots: YouTube

"Man pat nebija laika to pārreģistrēt. Mašīna ir dārga, par to izdevu 600 tūkstošus. Savedu kārtībā, nomainīju bamperu. Krāju naudu, žēl. Es ieliku sirdi un dvēseli automašīnā," viņš teica. Kā ziņo Vostok-Media, vīrietis plāno vērsties tiesā ar prasību par zaudējumu atlīdzināšanu.

Vīrietis, kuram palaimējās izvairīties no milzīgā betona gabala, tāpat norāda, ka interneta lietotāji viņam pēc incidenta sākuši pārskaitīt nelielas naudas summas jauna auto iegādei. Dažu stundu laikā viņš tā saņēmis vairākus tūkstošus rubļu.  

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu