Ekscentrisks japānis uzbūvē Dodge Viper ar sešiem riteņiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Dodge Viper ir samērības trūkuma paraugs autobūvē. Jo kurš gan vēl izdomātu vieglajā mašīnā ar divām sēdvietām iebūvēt V10 motoru ar vairāk nekā 8 litru darba tilpumu? Kādam japānim gan ar to nebija gana, un viņš savam Viper aizmugurē uzstādīja dubultos riteņus. Gluži kā smagajām mašīnām.

Japānā, kur lielā cieņā ir tā dēvētie keikāri jeb mikromašīnas dažādās formās, lieli, jaudīgi vai eksotiski auto ir retums. Nav jau nekāda Latvija. Tomēr nav arī tā, ka uzlecošās saules zemē nebūtu pilnīgi neviena, kurš "pavilktos" uz aizrobežu autobūves šedevriem.

Tā kāds japānis sev pirms laika iegādājās Dodge Viper, to nokrāsoja tumši zaļā, matētā krāsā, izdekorēja ar uzrakstiem Savienoto Valstu armijas stilā un atbilstošiem simboliem, un sāka eksperimentēt ar aizmugurējo riteņu izmēru.

Foto: Publicitātes foto

Tīmekļa arhīvos redzams, ka 2017.gadā automobilim bija uzstādīti 20 collu riteņi ar 345/25 izmēra riepām priekšā un 475/25 izmēra riepām aizmugurē. Lai tās ierūmētu riteņu arkās, nācās veikt mašīnas pārbūvi.

Gadiem ejot, iespaidīgie riteņi kļuva garlaicīgi, tādēļ Viper saimnieks uz aizmugurējās ass nolēma uzstādīt dubultos riteņus. Lai ideju īstenotu, atkal jau nācās veikt mašīnas paplatināšanu, turklāt šoreiz tā bija tik būtiska, ka uz izvirzītajām arkām mašīnas saimnieks varēja uzstādīt papildu bremžu gaismas un atstarotājus.

Ja Dodge Viper saimniekam bija vēlme likt par sevi runāt, tad tas viņam ir izdevies. 

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu