Ānes bērnudārza "Saulīte" grupai noteikta karantīna

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Saistībā ar Covid-19 gadījumu karantīna noteikta vienai Ānes pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte" grupai, ziņo Ozolnieku novada pašvaldībā.

 

Kādam no "Saulītes" izglītojamajiem apstiprināta saslimšana ar Covid-19. Sekojot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) speciālistu rekomendācijām, inficētā persona, viena bērnu grupa un četri iestādes darbinieki atrodas karantīnā.

Aizvadītajā nedēļā Covid-19 kontatēts arī kādam bērnudārza darbiniekam. Arī šī inficētā persona un viņas kontaktpersonas atrodas karantīnā.

Iestādes darbs turpinās, ievērojot SPKC rekomendācijas. Bērnu vecāki aicināti turpmāko divu nedēļu laikā īpaši novērot gan bērnu, gan savu veselības stāvokli, un nepieciešamības gadījumā sazināties ar ģimenes ārstu.

SPKC apkopotie dati liecina, ka Ozolnieku novadā 14 dienu kumulatīvais ar Covid-19 saslimušo skaits ir seši iedzīvotāji.

Novembra sākumā jau ziņots, ka kādam "Saulītes" bērna vecākam konstatēta Covid-19 saslimšana, tāpēc ģimenes tika aicinātas pievērst pastiprinātu uzmanību atvašu veselības stāvoklim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu