Vakar Limbažos Volvo vadītājs uzbraucis trim stāvošiem auto

Papildināts
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vakar Limbažos automašīnas Volvo vadītājs uzbraucis trim stāvēšanai novietotām automašīnām, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

23.novembrī plkst.15.40 Limbažos pa Pasta ielu vīrietis, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, vadot automašīnu Volvo, uzbrauca trim stāvēšanai novietotām automašīnām, kā arī nogāza apgaismes stabu.

Negadījums notika netālu no Limbažu kultūras centra tieši pirms krustojuma ar Rīgas ielu. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā fiziski cietušo nav, taču ir bojātas automašīnas.

Tiek skaidroti apstākļi, kā dēļ 29 gadus vecs vīrietis nenovaldīja savu Volvo un sasita vēl vienu Volvo, kā arī Honda un Opel markas automašīnas. 

Vietējie iedzīvotāji lēš, ka varbūt vīrietis izklaidējās, uzņemot ātrumu uz ielas ar labu asfaltu. Kā ir patiesībā, skaidros izmeklēšana, taču Limbažu policijā raidījumam Degpunktā jau tagad zināja teikt, ka avārijas izraisītājs alkoholiskos dzērienus lietojis nebija. 

VP Vidzemes reģiona Patruļpolicijas nodaļas vecākā inspektore Agate Baumane arīdzan piebilst, ka par notikušo ir uzsākts administratīvais process un nozīmēta auto tehniskā ekspertīze, lai precīzāk noskaidrotu avārijas apstākļus un to, cik ātri brauca auto avārijas brīdī.

Ekspertīze tiks veikta arī vadītājam, lai noskaidrotu, vai viņš pie stūres nebija sēdies kādu citu apreibinošo vielu ietekmē, kaut arī viņa uzvedība pēc negadījuma par ko tādu neliecināja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu