Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Klasiskais vibrators – nenogurdināms un vienmēr gatavs mīlas rotaļām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Joprojām nav vienprātības par to, kur un kādiem nolūkiem tika izgudrots pirmais vibrators. Stāsta, ka Kleopatrai bijusi maza lādīte ar bitēm, kuru viņai paticis ievietot kājstarpē, lai izbaudītu sajūtas, ko sniedz bišu zumēšanas izraisītā vibrācija. Dažos vēstures avotos minēts, ka pirmie vibratori radīti 18. gadsimtā kā medicīniska iekārta, lai atvieglotu darbu ārstiem, kuri ar intīmo zonu masāžu ārstēja sieviešu histēriju jeb “dzemdes trakumu”. Savukārt citi avoti apstrīd šo versiju, apgalvojot ka trūkst pierādījumu, kas apstiprinātu šādu ārstniecības metodi.

Tas, par ko varam būt pilnīgi droši, – mūsdienās vibratori lielākoties tiek izmantoti baudas gūšanai, turklāt to daudzveidīgais dizains un tehniskie risinājumi atspoguļo mūsdienu tehnoloģiju sasniegumus.

Šoreiz apskatīsim klasiskos fallistiskos vibratorus. Tie parasti ir veidoti loceklim līdzīgā formā. Tomēr, ja rotaļlietas izstrādātājs ir pievērsis lielāku uzmanību baudas anatomijai, tad vibratora forma var nebūt tik reālistiska un vairāk atgādināt dizaina priekšmetu, nevis seksa rotaļlietu. Izmēram ir nozīme, bet lielāks ne vienmēr nozīmē labāks! Pretēji populāriem mītiem, visbiežākā izvēle ir izmērā kompakti vibratori, kas mazāk atgādina īstu dzimumlocekli.

Ņemot vērā, ka piedāvājumā ir visu iespējamo formu, reljefu, jaudu un izmēru varianti, ir svarīgi zināt, kas jāņem vērā, izvēloties vaginālo vibratoru, lai nenāktos vilties.

Galvenās kvalitatīva vibratora pazīmes

Medicīniskā silikona materiāls. Hipoalerģisks, silts, viegli kopjams, zīdaini gluds vai samtaini maigs pēc taustes. Medicīniskā silikona vibratoru vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantiem, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Uzlādējams. Uzlādējamie (nevis ar baterijām) modeļi sniegs plašāku sajūtu spektru gan ar maigiem, gan izteikti jaudīgiem vibrācijas režīmiem. Uzlādēšanas opcija nodrošina arī ūdensizturīgumu lietošanai zem ūdens un ērtākai kopšanai.

Optimāla elastība. Ļoti retos gadījumos vaginālai izmantošanai tiek izvēlēti cieti vibratori. Parasti augstāka to elastība nodrošina maksimālu pielāgošanos lietotāja anatomijai, radot patīkamākas un baudāmākas izjūtas.

Ērts rokturis un viegli saprotams vadības panelis. Rokturim ir jāatvieglo rotaļlietas lietošanas process, bet pogām, ar ko tiek kontrolēti vibrāciju režīmi, jābūt viegli saprotamām un ērti nospiežamām, lai nekas netraucētu maksimāli izbaudīt rotaļāšanās prieku vienatnē vai ar partneri.

Svarīgi ņemt vērtā to, ka ne visos gadījumos ar vaginālo stimulāciju vien izdosies sasniegt baudas virsotnes, un tas ir normāli, jo sievietes orgasma galvenā atslēga ir klitors. Tādēļ nevajadzētu visas cerības likt tikai uz vaginālo vibratoru – labāk to kombinēt ar kādu citu stimulācijas veidu vai izmantot tikai kā iesildīšanās elementu priekšspēlē. Ja pēc vairākkārtīgas vibratora vaginālas izmantošanas kļūst skaidrs, ka sajūtas makstī nav gana baudāmas vai varbūt pat traucējošas, tad mantiņu var turpmāk izmantot neieslēgtu (kā dildo) vai kā klitora vibromasažieri.

Mantiņas forma, apkārtmērs, garums, reljefs un jauda ir jāizvēlas, balstoties uz individuālajām vēlmēm un vajadzībām.Neaizmirsti, ka vibratori vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantiem, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Šeit var aplūkot daudzveidīgu klasisko vibratoru izlasi, izvēloties savai gaumei piemērotāko seksa rotaļlietu, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt skaidrosim, kas ir multifunkcionālais vibrators un kas jāņem vērā, to izvēloties.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu