Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vibratori “zaķīši” daudzveidīgai sajūtu gammai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Viens no izplatītākajiem mītiem par kulmināciju ir tāds, ka sievietei dzimumakta laikā gūtais orgasms esot pilnvērtīgāks nekā klitorālais orgasms, ko viņa var sniegt sev pati. Taču tā nav patiesība. Masturbācijas tehnika, ko mēs atklājam vienatnē, ļoti labi noder arī dzimumakta laikā. Tātad, ja vienatnē orgasmu vislabāk izdodas sasniegt stimulējot klitoru, tad arī kopā ar savu partneri vari darīt to pašu. Gan solo, gan pāru rotaļās lieti var noderēt daudzveidīgi izmantojamais “zaķītis”, tādēļ šoreiz atklāsim ko vairāk par šo seksa rotaļlietu.

Analizējot vairāk nekā trīsdesmit dažādu pētījumu datus, Elizabete Loida, bioloģijas profesore un grāmatas "The Case of the Female Orgasm" (Harvard University Press, 2005) autore, secinājusi, ka 75 procenti sieviešu seksa laikā nevar sasniegt orgasmu bez klitora stimulācijas. Kas ir tikai loģiski, jo klitors ir orgāns, kura vienīgā funkcija ir baudas sniegšana savai saimniecei.

Tieši tādēļ multifinkcionālais vibrators, jeb "zaķītis" ir paredzēts vienlaicīgai vaginālai un klitorālai stimulācijai. Pie sava nosaukuma mantiņa tikusi, pateicoties formai, jo pirmajiem modeļiem klitorālās stimulācijas daļa tika veidota zaķa austiņu formā, bet mūsdienīgākām rotaļlietām, kas vairāk atbilst baudas anatomijai, šī daļa vairāk līdzinās nelielai astītei vai plaukstiņai, kas plašākā laukumā aptver klitora zonu.Visprecīzāko stimulāciju sniegs modeļi ar izliektu iekšējo daļu un platāku klitora stimulatoru.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Lai izvēlētos sev piemērotāko ''zaķīti'', ir jāpievērš uzmanība šādiem parametriem:

  • Izliekumam precīzai G-punkta zonas stimulācijai;
  • Garumam, diametram un reljefam, kas atbilst individuālajai ķermeņa anatomijai un baudas prasībām;
  • Nepieciešamajai jaudai, kas lielā mērā atkarīga, no tā, vai mantiņa ir uzlādējama vai darbojas ar baterijām;
  • Ūdensdrošībai – rotaļlietas izmantošanai vannā vai dušā un ērtākai kopšanai;
  • Materiālam – ieteicamākais ir medicīniskais silikons: hipoalerģisks, patīkams pēc taustes un viegli kopjams.
  • Elastībai klitora stimulācijas daļā, lai ir iespēja izvēlēties savām izjūtām tīkamāko spiediena intensitāti;
  • Roktura un pogu ērtumam vieglai mantiņas kontrolei;
  • Iespējai kontrolēt iekšējās un ārējās daļas jaudu un režīmus atsevišķi, lai izveidotu visbaudāmāko kombināciju. Izteikti liela daļa lietotāju bauda vibrāciju tikai ārējā daļā, vaginālo daļu atstājot izslēgtu.

Svarīgi ņemt vērā, ka vibratori vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantiem, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Šeit var aplūkot dažādu modeļu “zaķīšus”, izvēloties savai gaumei piemērotāko mantiņu, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt atklāsim, kas jāņem vērā, izvēloties klitora vibratoru.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu