Stendzenieks atklāti par to, kāpēc izjuka viņa ģimene (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

Treknajos gados Ēriks Stendzenieks bija klāt viņiem visiem – Šķēlem, Kalvītim, Šleseram. Viņam vienmēr bijusi cena, taču nenoliedzami - arī vērtības. Viņš māk skaisti ietērpt vārdus, lai visiem patiktu un arī nepatiktu. Stendzenieks izveidoja arī varenāko reklāmas aģentūru Latvijā, bet pēc divām desmitgadēm – nospļāvās un pārdeva. Turklāt palika pie sasistas siles arī laulības dzīvē...

Tieši par to, kā savienot veiksmīgu karjeru ar ģimeni un kādas ir Ērika dzīves laikā gūtās atziņas, Armands Tripāns savā autorraidījumā "Rezervēts" (360 TV) vēlējās dzirdēt ko vairāk.

Armands Tripāns: Cilvēki taču saka, ka dzīves lielākā vērtība ir ģimene...

Ēriks Stendzenieks: Nu jā, jā, jā... Es tur esmu malku salauzis dažus vagonus, protams. 

Armands Tripāns: Es vēl esmu jauns, ko tu man pateiktu, arī radošā profesijā esot, ko nedarīt, lai tā nebūtu kā tev...

Ēriks Stendzenieks: Nemēģini visu pasaules naudu nopelnīt un kontrolēt visus procesus. Tā kā man ir dizainera, teksta rakstītāja un biznesa vadības izglītība, kad tu esi uzņēmuma vadītājs, tu, protams, gribi iebāzt degunu katrā bukleta maketā un visiem norādīt, kas, kur un kā jādara. Ja nevari pietiekoši lielu daļu no sevis deleģēt projām, tad tas tevi baigi sadedzina.

Ēriks atklāti saka, ka ģimenei esot atņēmis ļoti daudz sava laika. Tomēr arī zina – izlietu ūdeni vairs nav iespējams sasmelt.

Foto: VALDIS KAULINS / VALDIS KAULINS

Armands Tripāns: Tu ģimenē vispār biji? 

Ēriks Stendzenieks: Ir dažādi periodi bijuši. Bija arī periods, kad domāju, ka mani neviens nepiespiedīs mauriņu pļaut.

Es nācu uz darbu sestdienās, svētdienās... Protams, ģimenei bija ļoti daudz laika atņemts, bet nu, kamēr laika mašīna nav izdomāta, tikmēr tur baigi grūti atpakaļ nokļūt.

Tu nevari laika mašīnā iesēsties, bet tu vari savas turpmākās darbības administrēt...

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu