Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vibratora “brālēns” – ritmiskais pulsators

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ attiecībās rodas mīlas trīsstūri un notiek sānsoļi, ir rutīna dzimumdzīvē. Ja esat pamanījuši, ka jūsu sekss kļuvis garlaicīgs, pietrūkst kaisles un gultas priekiem gribas nodoties arvien retāk, ir laiks rīkoties! Viens no veidiem, kā atsvaidzināt mīlas dzīvi un, ļoti iespējams, pat izglābt attiecības, ir intīmpreču veikala apmeklējums. Turklāt mūsdienās seksa rotaļlietas var aplūkot un izvēlēties arī internetā.

Tehnoloģijas un modernie materiāli jau sen sasnieguši arī šo nozari: daudzkrāsani vibratori, kas pēc formas atgādina kosmosa kuģus, masturbatori olas formā, rīki, kurus vari regulēt ar pulti vai aplikāciju viedtālrunī. Un tas nebūt nav viss! Lai rosinātu jūs iepazīt jaunus ieročus baudas arsenālā, šoreiz stāstīsim, kas ir pulsatori un kā tos izmantot.

Šo baudas rīku var dēvēt par vibratora "brālēnu", jo abiem viena izcelsme, tomēr pulsatora sniegtais efekts ir pavisam atšķirīgs, turklāt, kā liecina novērojumi, – daiļā dzimuma pārstāvēm īpaši tīkams. Arī sievietes intīmo veselību uzraugošie speciālisti atzīst to par vērtīgu maksts masažieri, kas saudzīgā veidā var sniegt veselīgai ginekoloģiskajai masāžai līdzvērtīgu efektu. Pirms ķerties pie aizraujošiem eksperimentiem, uzzini ko vairāk par šo neparasto seksa rotaļlietu.

Foto: SexyStyle

Kaut pulsators no skata atgādina klasisko fallistisko vibratoru, tomēr tas nevibrē, bet, kā jau atklāj ierīces nosaukums, - pulsē, imitējot frikciju. Pirmo reizi paņemot pulsatoru rokās, daudzi nespēj vien beigt brīnīties, ka beidzot ir radīta rotaļlieta, kas imitē īsto un dabīgo penetratīva seksa kustību. Turklāt šajā gadījumā seksa rotaļlietas īpašnieka rokās ir visa kontrole pār kustību ātrumu, dziļumu un ritmu.

Ar ko pulsators ir pārāks par vibratoru

Ir novērots, ka sievietes lielākoties dod priekšroku tieši pulsācijai, apgalvojot, ka tā ir dabīgāka, pazīstamāka un patīkamāka nekā vibrācija, kas mēdz būt pārāk mākslīga, intensīva un sveša. Maksts sieniņu masāža ar pulsatoru palīdz iekustināt iegurni, kas uzlabo asinscirkulāciju un veicina jutību, turpretī vibratori mēdz pārstimulēt maksti. Ja klitorālā orgasma laikā maksts muskuļi var apkļauties ap kaut ko pulsējošu un masējošu, tad tas kulmināciju padara vēl spēcīgāku! Pulsators ir lielisks palīglīdzeklis arī G-punkta stimulācijai, jo daļai no tiem ir īpaši izliekta forma, kas perfekti piemērota, lai aizsniegtu šo baudas vietiņu, nepaslīdot tai garām, kā tas mēdz notikt, izmantojot izteikti taisnas falliskas formas rotaļlietas.

Pulsatora plusi, salīdzinājumā ar penetratīvu seksu

Jāņem vērā, ka maksts sieniņas nav tā jutīgākā ķermeņa daļa, tādēļ penetratīva rīvēšana var būt mazefektīva, turklāt no pārlieku uzcītīgas partnera darbošanās bez izpratnes par sievietes baudas zonām, uz maksts sieniņām var rasties mikroplaisiņas vai nobrāzumi. It īpaši situācijā, kad netiek izmantots gana daudz lubrikanta. Nereti sievietes izjūt diskomfortu arī no pārāk dziļas penetrācijas, kā rezultātā var tikt sakairināts dzemdes kakliņš, radot diskomfortu un sāpes vēdera lejasdaļā.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Turpretī ar pulsatoru ir iespējams viegli izslēgt šīs nepatīkamās izjūtas, jo pulsatora frikcijas amplitūda ir īsa. Tas nozīmē, ka nenotiks dziļa maksts sienu rīvēšana, bet gan masāža tīkamā dziļumā, ātrumā un ritmā. Tā ir burvīga iespēja izjust spēcīgu frikciju un dabīgajai penetrējošajai maksts masāžai pietuvinātu sajūtu, kas tiek pilnībā kontrolēta bez jebkādiem uztraukumiem par mikrotraumām vai diskomfortu.

Svarīgi ņemt vērā, ka pulsators vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Šeit var aplūkot pulsatoru daudzveidīgo piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko seksa rotaļlietu, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt stāstīsim, kas ir vibroolas un vaginālās bumbiņas, kā tās izvēlēties un izmantot.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu