Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erekcijas gredzens – baudas mirkļu paildzināšanai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Pārāk īss tuvības brīdis, kas beidzas ar vīrieša kulmināciju, mēdz pamatīgi bojāt attiecības ar otru pusīti. Tādēļ nav brīnums, ka populārākā seksa rotaļļieta, ko pāri izvēlas un liek lietā seksa rutīnas atsvaidzināšanai, ir erekcijas gredzens. Šī mantiņa ir viegli lietojama, turklāt, kas nav mazsvarīgi – gredzena efektu vienlaicīgi var izbaudīt gan vīrietis, gan sieviete. Bet tagad – par visu pēc kārtas!

Par priekšlaicīgu ejakulāciju pieņemts runāt tad, ja kāds no partneriem ir neapmierināts ar dzimumakta ilgumu. Erekcijas jeb locekļa gredzena galvenā funkcija ir tieši erekcijas stiprināšana un akta paildzināšana. Tas ir jāuzvelk pilnā erekcijas stāvoklī un jāatstāj pie pašas locekļa pamatnes, šādi saglabājot vēlamo locekļa stingrību. Gredzens palīdz vīrietim vieglāk kontrolēt ejakulāciju, jo, pateicoties nospiestajam izvadkanālam, tā nenotiek tik strauji un neplānoti.

Kaut gan gredzens nespēj pilnībā nobloķēt sēklas izšļākšanos, tomēr tā spiediens palīdz vīrietim just kulminācijas tuvošanos, lai varētu palēnināt tempu, pamainīt pozu, padzerties ūdeni vai vienkārši uztaisīt mazu pauzīti, šādi paildzinot gultas priekus.

Kā pareizi lietot erekcijas gredzenu

Lai ķermenis pierastu pie jaunajām izjūtām un vīrietis iemācītos no gredzena gūt maksimālu efektu, pirmajās lietošanas reizēs to vajadzētu uzvilkt tikai uz pāris minūtēm, ar laiku paildzinot baudījumu līdz 5–15 minūtēm. Mantiņu noteikti nevajadzētu turēt uzvilktu stundu vai pat pusstundu – ja rodas diskomforts vai loceklis maina krāsu, gredzens ir nekavējoties jānoņem!

Lielāka jautrība abiem lietotājiem būs garantēta, izvēloties rotaļlietu ar papildu vibrējošo daļu, kas paredzēta klitorālai stimulācijai penetrācijas laikā.

Foto: SexyStyle

Gredzeni ar vibroelementu locekli padara multifunkcionālu -– tas nozīmē, ka vienlaicīgi tiek stimulētas vairākas baudas zonas.

Kas jāņem vērā, izvēloties erekcijas gredzenu

1. Gredzena malām, kas ieskauj locekli, jābūt pēc iespējas platākām (vismaz 0,5 cm). Jo platākas un biezākas būs gredzena malas, jo patīkamāk mantiņa ieskaus locekli. Ja gredzens ir pārāk plāns, tad ir risks, ka tas iegriezīsies ādā vai neradīs vēlamo spiedienu.

2. Gredzena radītās sajūtas un efektu ietekmē ne tikai tā diametrs/apkārtmērs, bet arī daudzi citi faktori, tādēļ, saskaņojot gredzena izmēru ar dzimumlocekļa parametriem, ne vienmēr izdodas ar pirmo reizi “trāpīt desmitniekā”. Iespējams, būs jāizmēģina vairāki varianti, lai nonāktu pie īstā.

3. Izvēloties vibrējošu gredzenu, jāskatās, lai vibroelements būtu pietiekoši garš – ja tas būs pārāk īss, tad vibrācija koncentrēsies pie locekļa pamatnes un maksts ieejas, nespējot aizsniegties līdz klitoram. Nozīme ir arī vibroelemeta apjomam – platāka vibrācijas zona masēs ne tikai klitora ārējo daļu, bet arī kaunuma lūpas un zonu ap tām, kur slēpjas klitora iekšējā daļa.

4. Vislabākais gredzena materiāls ir silikons, jo tas būs hipoalerģisks, izturīgs, viegli kopjams un taustei patīkams.

5. Lādējamie modeļi vienmēr būs jaudīgāki un ar plašāku režīmu spektru nekā modeļi ar baterijām. Lādējamie gredzeni būs arī ūdensizturīgi – tos būs iespējams izmantot arī vannā, dušā, un vieglāk kopt, mazgājot zem tekoša ūdens.

6. Jebkurš erekcijas gredzens jāizmanto kopā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai nebojātu rotaļlietas materiālu un radītu nepieciešamo slīdamību patīkamākām sajūtām.

Šeit var aplūkot erekcijas gredzenu daudzveidīgo piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt stāstīsim, kas ir anālie plagi un virtenes – kā tos izvēlēties un izmantot.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu