Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Anālie ieliktņi un virtenes jaunu izjūtu meklējumiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Anālās rotaļas sen vairs nav nekāds tabu temats. Aizvien vairāk pāru un indivīdu ļaujas izpētīt un izbaudīt šo nervu galiem bagāto un īpaši jutīgo erogēno zonu. Tomēr jāņem vērā, ka anālais sekss nav sprints, bet gan maratons – šai nodarbei jāizvēlas pareizais laiks, vieta un pienācīgi jāsagatavojas. Lai jaunā pieredze sniegtu cerēto baudījumu, īpaši svarīgi faktori ir relaksējoša atmosfēra un priekšspēle, kas palīdz pilnībā atslābināties.

Pornofilmās ir redzēts, ka aktieri uzreiz ķeras pie lietas, iztiekot bez priekšspēles un iepriekšējas sagatavošanās, bet tieši tāpēc tās ir tikai filmas. Ja ir vēlme atsvaidzināt seksa dzīvi ar anālajām rotaļām, nekādā gadījumā nevajadzētu mesties virsū partnerim un, atdarinot filmās redzēto, izlaist priekšspēli.

Lai atbrīvotu un sagatavotu partneri jaunajai pieredzei, vispirms jāsāk ar anālās zonas masāžu, liekot lietā lūpas un mēli, turpinot ar pirkstiem un seksa rotaļlietām, lai veicinātu anālās atveres atslābināšanos.

Uztraukumā ķermenis būs pārāk saspringts un sfinktera slēdzējmuskulis pārāk cieši savilcies, neļaujot izbaudīt rotaļas. Maiga masāža ar pirkstiem vai nelielu anālo ieliktni ir labs veids, kā iepazīt jaunas sajūtas.

Noteikti lieciet lietā lubrikantu – ērtam un nesāpīgam anālajam seksam būs nepieciešams krietni daudz smērvielas. Ar pareizu stimulāciju var panākt ļoti patīkamas sajūtas, kas ne tikai spēs papildināt citas baudpilnās aktivitātes, bet var vainagoties ar spēcīgiem anālajiem orgasmiem.

Kas jāņem vērā, izvēlēties anālo stimulatoru

Anālo stimulatoru veidu ir ļoti daudz, bet, gluži kā uzsākot jebkuru jaunu praksi, ir jāizvairās no pārmērībām. Šo konkrēto rotaļu kontekstā vēlams ir sākt ar izmērā mazākajām mantiņām, izmēģinot dažādas formas, reljefus, garumus, tikai pēc tam pārejot uz diametrā lielākām, ja rodas tāda vēlme.

Foto: SexyStyle

Vispopulārākie anālie stimulatori ir anālie ieliktņi (angļu val. – “anal plug”). Tie ir pieejami arī mazos izmēros, kas ir visieteicamākā opcija iesācējiem. Kad šī rotaļlieta ir ievietota sievietes anālajā atverē, tā rada spiedienu arī uz maksti, jo sieniņa starp abām atverēm ir ļoti plāna. Tas sievietei rada izteiktāku piepildījuma sajūtu, savukārt vīrietis izbauda efektu, ka sievietes maksts ir kļuvusi šaurāka.

Ja rotaļlietu lieto vīrietis, tad viņam jaunās sajūtas var spēcināt erekciju un spilgtināt orgasmus. Vīriešiem ieteicams izvēlēties ieliktņus, kuru forma atbilst taisnās zarnas anatomijai, lai tie spētu masēt priekšdziedzeri (prostatu), kas būs ne tikai patīkami, bet arī veselīgi, jo priekšdziedzera masāža labvēlīgi ietekmē vīrieša potenci un visas pārējās iegurņa orgānu funkcijas.

Izvēloties anālo ieliktni, ir jāprecizē vēlamās stimulācijas rezultāts. Piemēram, ja ir vēlme radīt spiedienu uz maksti, tad jāņem vērā mantiņas ievietojamās daļas diametrs, savukārt, ja ir vajadzība sagatavoties anālajam seksam, ir jāizvēlas ieliktnis, kura kakliņš (vieta, kuru apkļaus anālās atveres slēdzējmuskulis – sfinkters) ir diametrā platāks.

Ja ir interese pamēģināt anālo stimulāciju ar kustību, tad tādam mērķim noderēs virtenes. Tās parasti izskatās kā vairākas savstarpēji savienotas bumbiņas. Seksa rotaļās interesanta būs gan šīs mantiņas ievietošana, gan izvilkšana. Lai paspilgtinātu sajūtas un orgasmu paceltu jaunā baudas līmenī, virtenes izvilkšanu var veikt tieši kulminācijas brīdī.

Svarīgākais par anālo stimulatoru izmantošanu

Anāli var izmantot tikai tās rotaļlietas, kas paredzētas šādam mērķim. Tās vieno galvenā iezīme – ierobežotājs, kas neļauj mantiņai ieslīdēt iekšā. Visbiežāk ierobežotāji ir apaļi pēc formas, bet visērtākie un drošākie ir tie, kas līdzinās enkuriem – lai ieliekums ērti iegultu starp dibena vaigiem un rotaļlietai nebūtu iespējas iekļūt pārāk dziļi taisnajā zarnā.

Ja no anālajām rotaļām attur iespēja sasmērēties, pirms aktivitātēm var veikt klizmu.

Svarīgi atcerēties, ka anālās rotaļas vienmēr ir jāveic, izmantojot lubrikantu. Vēlams izvēlēties tieši anālo lubrikantu, kas būs papildināts ar mitrinošām un ādu mīkstinošām sastāvdaļām. Nav vēlams izvēlēties anestezējošus lubrikantus, jo tie notrulinās sajūtas procesa laikā, bet pēc aktivitātes varēs just norīvēto ādu un mikroplaisiņas.

Šeit var aplūkot anālo ieliktņu un virteņu piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram, jo jau rīt stāstīsim, kas ir anālie vibratori – kā tos uzvēlēties un izmantot.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu