Izbaudīt filmas gaisotni uz savas ādas: Dalasā ir iespēja nakšņot "Viens pats mājās" stila mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Airbnb

Filmas "Viens pats mājās" faniem ir nebijusi iespēja apmesties 90. gadus tila mājoklī, kas stipri līdzināsies filmā attēlotajam mājoklim. Arī šeit ir izlikti daži Kevina slavenie slazdi, uz kuriem filmā uzķērās zagļi. 

Ir pagājuši nu jau 30 gadi kopš mazais Kevins Makkalisters Ziemassvētku brīvdienās tika atstās viens pats mājās. Gadu gaitā "Viens pats mājās" ir kļuvusi par kulta filmu, kuru nav redzējis tikai retais. Tiem, kam šī Ziemassvētku ikoniskā filma ir īpaši mīļa, ir iespēja nakšņot mājoklī, kura interjera dizainam iedvesma ir gūta no filmas "Viens pats mājās". 

Foto: Airbnb

Unikālais Airbnb miteklis atrodas Dalasā. 90. gadu stila mājoklī ir imitēti vairāki filmas ainās redzamie atribūti, piemēram, basketbolista Maikla Džordana kartona atgriezums, picas kastes un 90. gadu "Pepsi" bundža, daži Kevina izliktie slazdi, VHS kasetes un kasešu videomagnetofons.

Foto: Airbnb

Tāpat arī pats mājas interjers ir veidots maksimāli līdzīgs slavenā Makkalisteru nama dizainam, piemēram, viesistaba ir ieturēta tumši zaļajos toņos, bet istabas vidū ir novietots rūtains dīvāns. 

Foto: Airbnb

Lai gan Kevins vairākas dienas ģimenes mājoklī aizvadīja pilnīgi viens, tomēr "Viens pats mājās" naktsmītnē nav jāpaliek vienam. Te kopumā var apmesties līdz sešiem viesiem.  

Foto: Airbnb
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu