Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Anālais vibrators – gan baudai, gan prostatas masāžai (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Vibrācija ir viens no populārākajiem erogēno zonu stimulācijas veidiem, un to lieliski var izmantot arī anālajās rotaļās. Anālā vibatora radītā sajūtu gamma var būt ļoti daudzveidīga: prasmīgi liekot lietā šo mantiņu, var gan atslābināties un noskaņoties turpmākajām rotaļām, gan ātri sasniegt baudas virsotnes.

Anālie vibratori ir anālie ieliktņi (angļu val. “anal plug” ) un virtenes ar vibrofunkciju. Ņemot vērā cilvēku anatomiskās atšķirības un personiskās sajūtu preferences, anālie vibratori var tikt lietoti, lai sasniegtu dažādus mērķus: procedūra var būt gan maiga un relaksējoša, gan uzbudinoša un īpaši stimulējoša.

Foto: SexyStyle

Vīrietim anālais vibrators sniedz reto iespēju izbaudīt sajūtu spektru, ko sniedz iekšēja stimulācija, jo stiprā dzimuma seksa rotaļlietas lielākoties ir par paredzētas tikai ārējo dzimumorgānu – locekļa un sēklinieku – stimulācijai.

Prostatas masāža ir pat ļoti ieteicama, jo šī procedūra labvēlīgi ietekmē vīrieša potenci un visas pārējās iegurņa orgānu funkcijas.

Savukārt sievietēm anālā stimulācija var sniegt baudu, pateicoties klitora savdabīgajai anatomijai – klitora iekšējā neredzamā daļa atrodas ne tikai ap maksts ieeju, bet stiepjas līdz pat anālajai atverei. Ņemot vērā, ka sieniņa starp maksti un taisno zarnu ir plāna, caur anālo atveri var tikt stimulēts arī sievietes G-punkts un pati maksts.

Svarīgākais par anālo vibratoru izmantošanu

Anāli var izmantot tikai rotaļlietas, kas īpaši paredzētas šādam mērķim. Tās visas vieno galvenā iezīme – ierobežotājs, kas neļaus mantiņai pārāk dziļi ieslīdēt taisnajā zarnā. Visērtākie un drošākie ir tie, kas pēc formas līdzinās enkuriem.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Izvēloties anālo vibratoru, jāpievērš uzmanība mantiņas materiālam (vislabāk izvēlēties medicīnisko silikonu), elastībai, reljefam, diametram, garumam un vibrācijas jaudai. Lielākā daļa vibratoru ir ar jau iebūvētu motoriņu, bet ir arī modeļi, kuriem pēc nepieciešamības var pievienot vibroelementu tam paredzētā stiprinājuma vietā. Pirms rotaļlietas iegādes ir jāizdomā, kā vibrators tiks izmantots. Ja ir plānots ar to veikt anālās zonas masāžu, turot vibratoru rokās, tad noteikti jāizvēlas modelis ar ērtu rokturi.

Ja no anālā seksa izmēģināšanas attur iespēja sasmērēties, pirms aktivitātēm var veikt klizmu.

Anālās rotaļas vienmēr ir jāveic, izmantojot lubrikantu. Vēlams izvēlēties tieši anālo lubrikantu, kam papildus pievienotas mitrinošas un ādu mīkstinošas sastāvdaļas. Nav vēlams izvēlēties anestezējošus lubrikantus, jo tie notrulinās sajūtas procesa laikā, bet pēc aktivitātes varēs just norīvēto ādu un mikroplaisiņas.

Šeit var aplūkot anālo vibratoru piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram, jo jau rīt stāstīsim, kas ir prostatas masažieri – kā tos izvēlēties un izmantot.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu