Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Uzmavas — palīglīdzekļi falla izmēra korekcijai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Sabiedrībā valda uzskats — jo lielāks vīrieša “ierocis”, jo labāks viņš ir gultas priekos. Iespējams, teorētiski un fizioloģiski tā tam arī vajadzētu būt, ne par velti jau kopš seniem laikiem zīmējumos attēloti vīrieši ar pamatīga izmēra falliem. Bet kā tad ir patiesībā? Izrādās, daudzām sievietēm pārāk liels vīrieša penis sagādā patiesas problēmas un liedz gūt patiesu baudu. Seksa rotaļlietu klāstā ir pieejamas locekļa uzmavas, kas var palīdzēt koriģēt vīrišķā atribūta lielumu, pielāgojot to savām un partnera vēlmēm.

Diezgan bieži vīrieši vēlas lietot uzmavas, lai panāktu locekļa tūlītēju palielinājumu. Ja tas tiek darīts, sekojot stereotipam, ka "lielāks ir labāks", tad rezultāts var būt pretējs cerētajam. Seksa rotaļlietu pārdevēji ir novērojuši, ka sievietes baudas gūšanai biežāk izvēlas vidēji maza un vidēja izmēra locekļu atveidojumus, un arī uzmavas saviem kungiem dāmas izvēlas reti.

Jāatceras, ka vairumā gaidījumu sievietes baudu gūst no klitorālas stimulācijas. Lielāka nozīme ir nevis falla izmēram, bet gan seksa pozām, kurās loceklis atrodas pareizā leņķī, lai stimulētu G-punktu.

Ja ar partneri tomēr nolemjat, ka tiešām ir vēlme pagarināt locekļa ievietojamās daļas garumu, tad jāizvēlas pagarinoša uzmava. Tomēr jārēķinās ar to, ka var nākties vilties, jo garāks loceklis sievietei var radīt diskomfortu, pālieku sakairinot dzemdes kakliņu. Turklāt jebkura uzmava locekli padarīs arī platāku, tādēļ ar partneri noteikti ir jāizrunā, vai tiešām tas ir vēlams.

Ir arī situācijas, kad nepieciešams pilnīgi pretējs efekts – saīsināt locekļa ievietojamās daļas garumu. Šajā gadījumā nav nepieciešama ķirurģiska procedūra, bet gan speciāli buferi. Buferis pēc formas ir veidots kā erekcijas gredzens – tā uzdevums ir neļaut loceklim ieslīdēt makstī vai anālajā atverē pilnā garumā.

Kas jāņem vērā, izvēloties locekļa uzmavu

  • Uzmavai jābūt no kvalitatīva materiāla – vislabāk izvēlēties medicīnisko silikonu. Ja uzmavai ir izteikts gumijas aromāts vai tā ir lipīga, tad tas noteikti nebūs labākais variants – it īpaši jutīgas ādas īpašniekiem un alerģiskiem cilvēkiem.
  • Rotaļlietas ar izteiktu ārējo reljefu ir paredzētas intesīvākai maksts vai anālās atveres sieniņu masāžai. Reljefa radītais efekts ir labāk izjūtams anālās stimulācijas laikā. Maksts ir mazāk jutīga – ja uzmavas reljefs ir pārāk izteikts, materiāls pārāk ciets vai netiek izmantots pietiekoši daudz lubrikanta, maksts sieniņas var tikt traumētas.
  • Jāpievērš uzmanība arī uzmavas iekšējam reljefam. Ja tās iekšpuse ir pilnīgi gluda, tad mantiņa loceklim nesniegs nekādas izjūtas, pasliktinot erekciju. Ja iekšpuse ir ar reljefu, tad loceklis tiks stimulēts un erekcija nezudīs.
  • Mantiņai ir jābūt aprīkotai ar papildus cilpu, lai to nofiksētu ap sēkliniekiem. Ja uzmavu nebūs iespējams piestiprināt pie sēkliniekiem, tā slīdēs nost. No maksts mantiņu dabūt ārā būs viegli, bet pastāv risks, ka uzmava var pārāk dziļi ieslīdēt anālajā atverē, un tad to izņemt būs problemātiski.
  • Uzmavas nav prezervatīvi – tās nedrīkst izmantot kā kontracepcijas līdzekli! Vispirms uz dzimumlocekļa ir jāuzvelk prezervatīvs, un tikai pēc tam jāliek virsū uzmava.
  • Komplektā ar uzmavām vienmēr ir jāizmanto lubrikants uz ūdens bāzes. Ar lubrikantu vēlams ieziest gan uzmavas iekšpusi, gan ārpusi, lai mantiņas lietošana būtu komfortabla un nekur nerastos nepatīkama berze.

Šeit var aplūkot uzmavu piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram, jo jau rīt stāstīsim par pātagām un to izmantošanu.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu