Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksa mēbeles – gan fetišam, gan ērtākam seksam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SexyStyle

Izdzirdot vārdu salikumu “seksa mēbeles”, pirmās asociācijas, kas nāk prātā, ir seksa šūpoles un moku krēsls, pie kura var piesiet "nepaklausīgu" partneri. Patiesībā seksa mēbeļu klāsts ir daudz plašāks – daļa no tām pilda fetiša funkciju, bet citas ir paredzētas guļamistabas aprīkošanai, jo ir ergonomiski veidotas kā atbalsta elements ērtākam seksam.

Seksa mēbeles un guļamistabas aprīkojums var palīdzēt izpildīt sarežģītākas seksa pozas vai palīdzēt partneriem realizēt seksuālās vēlmes un vajadzības, ja kādam no iesaistītajām personām dēļ traumas vai specifiskas ķermeņa uzbūves ir ierobežota kustību brīvība un ir nepieciešams papildus balsts, pacēlums vai fiksācija. Lūk, ieskats seksa mēbeļu daudzveidīgajā piedāvājumā!

Spilveni

Lai dzimumakts vai kāda konkrēta stimulācija būtu maksimāli ērta un baudāma, var līdzēt zem gurniem ievietojams paliktnis, kas mazinās ķermeņu piepūli, mēģinot noturēties konkrētajā pozā. Šie paliktņi atšķiras no parastajiem spilveniem – tie ir radīti no stingra materiāla un nesaplok zem cilvēka svara.

Foto: SexyStyle

Seksa šūpoles

Šo aprīkojumu izmanto gan fetiša rotaļās – lai radītu levitēšanas ilūziju, gan ļoti praktiskos nolūkos – lai realizētu seksa pozas, kuras gultā vai uz grīdas nav iespējamas. Šūpoles var noderēt arī gadījumos, kad kādam no partneriem ir ierobežota kustību brīvība.

Foto: SexyStyle

Šūpoles var tikt iekarinātas griestos virs gultas vai telpas vidū. Portatīvie šūpoļu modeļi ir piestiprināmi pie durvīm.

Sasaistes krusti

Sasaistes krusti roku un kāju nofiksēšanai visbiežāk tiek izmantoti pēršanas vai sensorās stimulācijas rotaļās. Parasti tie tiek piestiprināti pie sienas vertikālā pozīcijā, bet ir pieejama arī portatīvā konstrukcija, kas ļauj šo rīku nostutēt jebkur telpā. Izmanto pēršanas vai sensorās stimulācijas rotaļām.

Atbalsta soli

Tas var būt vienkāršs, lielai taburetei līdzīgs balsts vai daudzpakāpju sols, kas aprīkots ar atsevišķiem balstiem ceļiem un elkoņiem. Maksimālai ķermeņa fiksācijai ir iespējams pie atbalsta sola piesprādzēt partnera rokas un kājas, piemēram, pēršanas sesijas ērtākai izpildei.

Verdzības būri un siekstas

Šis aprīkojums ir īpaši svarīga sastāvdaļa dažādos BDSM rotaļu paveidos, pakļautajai personai ļaujot izbaudīt maksimālu drošības sajūtu. Būri var tikt izmantoti arī kā moku kambari, paturot prātā, ka jebkuras no veiktajām aktivitātēm visām iesaistītajām pusēm ir pieņemamas un baudāmas. Bez piekrišanas nevienu slēgt iekšā būrī nedrīkst!

Foto: SexyStyle

Siekstas ir paredzētas, lai nofiksētu rokas vai rokas un galvu, ļaujot dominantam izmantot visu pakļautās personas ķermeņa aizmugurējo daļu dažāda veida stimulācijai.

Krēsli

Seksa rotaļās var izmantot gan klasiskus krēslus, atrodoties sēdus pozīcijā ar pieslēgtām rokām un kājām, gan ginekoloģiskā tipa krēslus, kuros var atslīgt guļus un pusguļus pozā.

Piepūšamie baseini un zviļņi

Piepūšamie baseini ir radīti, lai tajos varētu baudīt spēles ar ēdienu, masāžas eļļu vai masāžas gelu. Jo slapjāk, jo labāk! Baseins pasargās pārējo telpu no seksa rotaļās bagātīgi izmantotajiem produktiem.

Piepūšamajos sēdekļos vai zviļņos papildus stimulācijai var iestiprināt arī kādu seksa rotaļlietu – dildo, vibratoru vai vibromasažieri.

Izvēloties seksa mēbeles, ir jāpievērš uzmanība materiālu kvalitātei un konstrukcijas izturībai. Jāņem vērā arī mēbeles izmantotāju svars un izmēri. Jau pirms iegādes vēlams izdomāt, kā jaunais guļamistabas aprīkojums tiks uzglabāts – būs nepieciešams to slēpt vai ir iecerēts mēbeli atstāt redzamā vietā.

Šeit iespējams aplūkot seksa mēbeļu daudzveidību, bet jau rīt stāstīsim par seksa mašīnām un lellēm. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram!

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu