Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Uretras stimulatori – vēl neiepazītu baudas robežu sasniegšanai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Nav noslēpums, ka daudzi seksa rotaļās mēdz būt pārāk radoši un liek lietā dažādus sadzīves priekšmetus, nereti apdraudot savu veselību. Neapdomīgas rīcības rezultāts var būt gaužām bēdīgs, jo šādi var gūt nopietnas traumas vai pat nonākt zem ķirurga skalpeļa. Tieši tādēļ baudas gūšanai būtu jāizmanto konkrētajam mērķim īpaši paredzēts aprīkojums, kas atbilst visiem drošības standartiem. Šoreiz pastāstīsim par rotaļlietām uretras stimulācijai.

Runājot par erogēnajām zonām, urīnizvadkanāls parasti ir viena no pēdējām ķermeņa zonām, par ko iedomājamies, tomēr, esot jaunu sajūtu meklējumos, uretras rotaļas var izskatīt kā vienu no variantiem. Par to, ka šāda veida rotaļas iemanto aizvien lielāku popularitāti, liecina stabili pieaugošais pieprasījums pēc rotaļlietām utertras stimulācijai.

Kāpēc uretras rotaļas var būt baudāmas

Ir cilvēki, kuriem dažādu objektu ievietošana ķermenī ir fetišs – īpaši uzbudinoša un baudāma aktivitāte. Urīnizvadkanāls ir īpaši jutīga ķermeņa zona, tādēļ tā stimulācija rada ļoti intensīvas sajūtas. Lietojot pareizu masāžas tehniku un ievērojot visus drošības nosacījumus, uretras rotaļas var kļūt par spilgtu intīmās dzīves papildinājumu.

Sievietēm uretras rotaļas var sagādāt tikai baudu, bet  kungiem šī nodarbe var sniegt labumu arī veselībai. Caur urīnizvadkanālu ir iespējams veikt prostatas stimulāciju, jo tas ir tiešākais ceļš uz šo vīrieša labsajūtai tik svarīgo dziedzeri.

Rotaļlietas uretras stimulācijai

Uretras stimulācijas galvenais atribūts ir konkrētajam mērķim paredzēta seksa rotaļlieta:

  • Metāla vai silikona zonde ir tievs stienītis, ko var ievadīt atverē un veikt vēlamās kustības;
  • Ja ir paredzēts veikt urinēšanu vai sēklas izvadi, var tikt izmantoti katetri ar tukšu vidu;
  • Tapas ir kā izvadkanāla aizbāžņi – te var tikt izmantoti gan tikai sajūtu radīšanai, gan kā fetišs, gan īslaicīgai sēklas aizturei. Jāņem vērā, ka tapas nav kontracepcijas līdzeklis!
Foto: SexyStyle

Uretras rotaļlietas var būt arī vibrējošas vai pievienojamas vadības panelim, lai saņemtu papildus elektrostimulācijas impulsus.

Ja lubrikantam ir arī anestezējoša iedarbība, tad tas var noņemt lieku kairinājumu, lai sajūtas būtu patīkamākas, tomēr ir svarīgi atcerēties, ka anestēzijas iedarbībā ir vieglāk gūt traumas, jo nejūtam ķermeņa sūtītos brīdinājuma signālus – sāpes.

Uretras stimulācijai obligāti būs nepieciešams sterils lubrikants, lai nepieļautu nevēlamu baktēriju iekļūšanu kanālā. Parasti šāda veida lubrikants ir iepildīts šļircē, lai to būtu ērti ievadīt atverē. 

Šeit iespējams aplūkot uretras rotaļlietu piedāvājumu, bet jau rīt Baudas kalendāra noslēdzošajā rakstā stāstīsim par bezkontakta klitora stimulatoriem.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu