ASV aizturēts pedofils, kurš nolaupīja 12 gadus vecu meiteni (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Fresno pilsētas policija

ASV aizturēts balto pārākuma sludinātājs un pedofilijas aizstāvis, kurš nolaupīja 12 gadus vecu meiteni, ziņo ASV raidsabiedrība CNN. 

40 gadus vecais Neitans Daniels Larsons tika aizturēts Kolorādo štata pilsētā Denverā, brīdī, kad viņš ar nolaupīto meiteni pārvietojās pa valsti, izmantojot iekšzemes avioreisus. 

Kā informēja Denveras policija, Larsons bija pierunājis meiteni doties viņam līdzi. Viņš meiteni uzrunāja sociālajos tīklos, vairākus mēnešus ar viņu manipulējot un pārliecinot sūtīt viņam pornogrāfiska rakstura attēlus, kuros meitene redzama. 

Pirms aptuveni nedēļas Larsons ieradās Kalifornijas štata pilsētā Fresno, kur meitene dzīvo kopā ar savu ģimeni. Viņš pierunāja meiteni naktī izlavīties no mājām. 

Pēc tam viņi abi devās uz lidostu. Larsons lika meitenei uzvilkt parūku un izlikties par mēmu, lai viņa lidostās un lidmašīnās nesarunātos ar citiem cilvēkiem. 

Nākamajā dienā pēc meitenes pazušanas viņas ģimene par notikušo informēja policiju. 

Policisti noskaidroja, ka Larsons kopā ar meiteni gatavojas doties uz Vašingtonu, veicot pārsēšanos Denverā. Larsons tika aizturēts Denveras lidostā, bet meitene tika atbrīvota. 

Policija uzskata, ka Larsons varētu būt mēģinājis nolaupīt arī citus bērnus. 

2009.gadā viņam tika piespriests 14 mēnešu cietumsods par draudiem nogalināt ASV prezidentu. Draudus viņš izteica vēstulē, ko viņš 2008.gada decembrī nosūtīja ASV Slepenajam dienestam. Šajā laikā ASV prezidenta amatā vēl atradās Džordžs Bušs jaunākais, tomēr nākamā gada janvārī viņu nomainīja Baraks Obama. 

Larsons arī uzturējis tīmekļa vietni, kurā viņš iestājies par to, ka būtu nepieciešams atcelt minimālo precību vecumu, kā arī legalizēt incestu. Tāpat viņš šajā vietnē apgalvo, ka balto pārākuma sludināšana ir sistēma, kas darbojas. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu