Nepārliecinās par manevra drošību un izraisa sadursmi Slokas ielā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdien, 21. decembrī, no rīta Slokas ielā Rīgā notika divu Volkswagen automobiļu sadursme. Tā kārtējo reizi atgādina, ka pat šķietami drošs manevrs ne vienmēr būs 100% drošs.

“Labajā pusē stāvēja kravas mašīna. Es to apbraucu, un viņš izbrauca no labās puses. Viņš nepārliecinājās par to, ka nav citu mašīnu. Es apbraucu kravas auto, un viņš iebrauca manā auto,” raidījumam “Degpunktā” stāsta stāsta “VW Passat” vadītāja, norādot, ka pašas saņemtais sitiens trieciena rezultātā bijis spēcīgs, taču dakterus nevajadzēja.

“VW Passat” vadītāja norāda, ka vainīgs ir otrs vadītājs, taču viņas auto apdrošinātāji saremontēs un šajā ziņā viss būs kārtībā – viņai bija arī KASKO apdrošināšana.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Līdzīga versija par notikušo ir arī otra auto – “VW Touran” – vadītājam Edgaram.

“Visi veseli, viss kārtībā. Es griezos pa kreisi, un man krustojumā stāvēja smagais, kas bija nobloķējis redzamību. Es tā kā mēģināju pārliecināties par to, ka nav citu mašīnu, skatījos, skatījos, it kā neviena nav. Es braucu ārā, un izrādījās, ka sieviete jau bija aiz tā smagā, es braucu ārā un viņa man,” saka Edgars, piebilstot, ka smagais auto, kura aizsegā notika avārija, mirkli pēc notikušā devās savās darīšanās. 

Lai arī notikušais radījis zināmas klapatas, tomēr jāpiekrīt pašam avārijas izraisītājam, kurš sarunas sākumā minēja, – visi veseli, viss kārtībā. Par pārējo parūpēsies apdrošinātāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu