Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Bezkontakta klitora stimulators – populārākā rotaļlieta sievietes baudai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Kungi mēdz kļūt bažīgi, uzzinot, ka sirdsdāma alkst iegādāties kādu mantiņu intīmajām rotaļām. Tā vietā, lai uztrauktos par seksa rotaļlietas spējām, salīdzinot tās ar savu sniegumu guļamistabā, prātīgāk būs uzdāvināt mīļotajai kāroto. Padarot jaudīgo seksa rotaļlietu par savu sabiedroto un izmantojot intīmajās rotaļās, tu piepildīsi viņas slēptākās vēlmes un kļūsi par īstu baudas pavēlnieku. Šoreiz pastāstīsim, ko nozīmē bezkontakta stimulācija un kāpēc tā radījusi apvērsumu sieviešu baudas pasaulē.

Bezkontakta klitora stimulators ir fantastisks palīgs, lai saudzīgi iesildītu dāmu kaislīgam vakara turpinājumam. Arī pēc dzimumakta, ja partneris ir jau sasniedzis kulmināciju, bet sievietei vēl nepieciešams nedaudz uzmanības, šī rotaļlieta pieliks sulīgu punktu uz "i”.

Daudzi pāri izmanto iespēju ar stimulatoru kairināt dāmas klitoru vaginālās vai anālās penetrācijas laikā. Tā ir ļoti veiksmīga kombinācija, jo lielākā daļa sieviešu nespēj sasniegt orgasmu bez klitora stimulēšanas. Nepievēršot pienācīgu uzmanību sievietes klitora stimulācijai, vairumā gadījumu penetratīvs sekss beigsies tikai ar vīrieša kulmināciju.

Jau vairākus gadus populārākā rotaļlieta, kas kalpo sievietes baudai, ir 2014. gadā radītais bezkontakta klitora stimulators Womanizer. Rotaļlietas unikalitāte slēpjas īpašā tehnoloģijā – ar divvirzienu gaisa plūsmu tiek stimulēts klitors, to viegli iesūcot un atlaižot. Tas liek sievietes baudas podziņai dejot kaislīgu baudas deju un sasniegt orgasmu jau pāris minūšu laikā.

Foto: SexyStyle

Pateicoties bezkontakta stimulācijai, klitors netiek berzēts, rīvēts un pārstimulēts ar pārāk raupjiem pirkstu galiem vai pārāk stipri piespiestu vibratoru. Saudzīgais stimulācijas veids ļauj izbaudīt pat vairākkārtīgus orgasmus. Kura sieviete gan spētu atteikties no šādas lutināšanas?!

Jāņem vērā, ka, izvēloties rotaļlietas, kas tikai vizuāli atgādina Womanizer, ir risks nesasniegt cerēto, jo tā būs cita veida stimulācija, kas var būt pārāk maiga, pārāk spēcīga vai papildināta ar vibrāciju, kas tomēr nav tik saudzīga un piemērota sievietes baudas anatomijai.

Foto: SexyStyle

Šeit iespējams aplūkot populārāko bezkontakta klitora stimulatoru piedāvājumu, bet, lūk, te vari izlasīt 23 pārējos Baudas kalendāra rakstus.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu